Džiaugsmelis pagaliau atėjo į mūsų gyvenimą

Džiaugsmelis pagaliau atėjo į mūsų gyvenimą

02. Jun 2012, 07:00

Sveikos, mamytės. Netikėtai praėjusį antradienį dingau, nes važiavau į Mažylio gimdymo namus sudaryti gimdymo planą.

 

Buvau rami, tikėjausi, kad dar grįšiu namo, o nuvažiavus gydytoja apžiūrėjo ir nusprendėme, kad reikalingas cezario pjūvis. Paguldė mane į palatą, kad atliktų tyrimus, paklausytų kūdikio tonusiukų ir kad ruoščiausi mūsų sūnaus atvykimui.

 

Operaciją paskyrė penktadienį, buvau rami, tik ta paskutinė naktis buvo kitokia. Likus iki operacijos 8 valandoms, man prasidėjo sąrėmiai, nuejau pas seselę, suleido nuskausminamųjų, davė valerijono ir sakė, kad naktį pjūvio man niekas nedarys, tad teks laukti ryto. Laukiau, kenčiau skausmelius, ryte atėjo ginekologė ir pasiėmė mane į paruošiamąjį prieš operaciją.

 

O ten pradėjau drebėti, buvo baisoka, nes aplinkui gimdyklose šaukė kelios moterys, atėjo vyras, palaikė mane, bet vis tiek nerimavau. Ką gi išsivedė mane į operacinę, padare nejautrą ir tada viskas vyko labai greitai, pagaliau pamačiau mūsų ilgai lauktą angeliuką.

 

Gimė berniukas Dominykas 4,066 kg ir 55 cm. Pagal Apgar skalę įvertintas 9 balais, buvau labai laiminga, net ašaros pradėjo riedėti.

 

P.S.Dar buvo tartasi, kad pirma vyrui atneš kūdikį, už tai teko dar sumokėt 50 Lt, o kūdikio vis tiek niekas jam neatnešė, dėl šito labai pikta buvo.

 

Mūsų Dominykas

Mūsų pirmas vaikelis Deimantas, kuriam dabar 4,6 m., kol kas dar sunkiai adaptuojasi prie naujo gyventojo.

 

Dabar mes jau namie, labai gerai valgom, pienelio turiu daug, naktį labai gerai miegam ir džiaugiamės, kad į mūsų šeimą atėjo dar vienas vaikelis.

 

Evelina, labai sveikiname dar kartą su sūnelio gimimu! Antrąkart tapti mama yra nuostabu! Norime padovanoti naująsias, patobulintas HUGGIES NEWBORN sauskelnes su drėgmės indikatoriumi mažajam angelėliui.

Ir labai kviečiame rašyti blogą apie mažylio augimą bei pasiekimus - kas savaitę ar bent kas dvi

 (parašykite savo pavardę, tel. ir adresą redakcijos el.paštu:redakcija@mamyciuklubas.lt)

 

 

Švelni Huggies® apsauga mažiems užpakaliukams su organine medvilne, drėgmės indikatoriumi ir U-formos iškirpte bambutei bei apsaugai nuo pratekėjimų.

02. Jun 2012, 18:36

tai va kas svarbiausia apie toki mokesti nieko neraso,tai del t likom pikti,pries operacija buvom su vyru paruosiamajam,ten pasake vyrui laukti nes atnes naujagimi ant ranku,o kai mane isivede i operacine staiga liepe jam susimoket tuos pinigelius,o naujagimio nieks taip ir neatnese jam

ausryte12 ausryte12 02. Jun 2012, 14:57

Sveikinimai sulaukus antrojo sunelio, kurio vardas toks pat kaip ir manojo 😉 o cia tai kazkokia nesamone del tu pinigu, as taip pat ten pat gimdziau, ir ten jokiu mokesciu nebuvo, o gal kitaip kai cezari daro, nezinau. Gal ju taisyklese itrauktas toks mokestis?

02. Jun 2012, 12:55

aciu jums mamytes uz sveikinimus ir aciu mamyciu klubui.

02. Jun 2012, 09:21

Sveikiname ir mes 😀 😘

02. Jun 2012, 08:36

Sveikinimai sulaukus didziojo stebuklo! 🌷 🌷 🌷 As taip pat "gimdziau" "Mazylyje" , buvo atliktas planinis cezaris. Vyro salia nebuvo, nes ne lietuvis ir del darbu negalejo atvykt, taremes susitikt, kai busiu namuose su maziukais. Gime dvynukai po 2.500g. Mano mama visa laika buvo salia, isskyrus operacijos metu lauke uz duru. Man naujagimiu niekas neparode, juos nuvale ir greit isnese po sildymo lempom. Jie gime visiskai sveikuciai, buvo ivertinti 9-10 balu. Po operacijos dar valanda drebejau kaip epuse. Mazulelius atnese praejus 6 val po operacijos. Galejau truputeli pamaitint, pasidziaugt. Mano prisiminimai is "Mazylio" labai geri, neturiu jokiu nusiskundimu. 😀 Dar karta sveikinu! Daug daug pienelio ir ramiu nakteliu 😀

02. Jun 2012, 08:16

Svarbiausia, kad mazylis ir mama sveiki 🌷 SEKMES!