Birželio mėnesio AKCIJOS „Eurovaistinėje“ Kūdikio kraiteliui!

Birželio mėnesio AKCIJOS „Eurovaistinėje“ Kūdikio kraiteliui!

06. Jun 2012, 00:00

Atėjus vasarai Kūdikio kraitelio nuolaidos ir puikios akcijos "Eurovaistinėje“ tęsiasi. Bet kuriame Lietuvos mieste "Eurovaistinėje" jus pasitiks nuolaidos vaikų odos priežiūros priemonėms, produktams, kurie reikalingi nėštutėms, krūtimi maitinančioms mamoms ir kt.

 

PHILIPS AVENT puodeliai ir jų priedai

20% nuolaida


„Philips Avent VIA“ indeliai motinos pienui bei kūdikių maisteliui laikyti.

 

{smallpic:avent}


„VIA“ indeliai – puiki priemonė motinos pienui laikyti bei šaldyti. Sandarus dangtelis leis Jums patikimai transportuoti ir saugoti kūdikio maistelį bei gėrimus. Pakuotėje – 10 sterilių indelių (180 ml), 10 dangtelių ir 2 „VIA“ jungtys – maitinti tiesiai iš indelio.

 

„Philips Avent“ neišsiliejantys puodeliai. Nuostabu, nes iš „Avent Magic“ puodelių skystis neišbėga purtant, mėtant ar nuverčiant, tačiau gerti iš jų itin lengva. Paslaptis – patentuotas „Philips Avent Magic“ vožtuvas, įleidžiantis oro į puodelį, todėl kūdikis gali traukti jame esantį skystį be didelių pastangų.

 

P’TIT BOBO vaikų kosmetikos priemonės

nuo 24,52 Lt

 


Prancūziškų, vaikams skirtų „P’tit Bobo“ produktų ypatybių simbolinis apibūdinimas – „aktyvus nekaltumas“, nes siūloma itin natūrali ir veiksminga vaikų higiena bei priežiūra. Atraskite jūros lobius kartu su savo vaiku.

 

{smallpic:bobo}


Saugūs, sertifikuoti „Bio“ sertifikatu „Qualité France (Veritas)“, malonūs naudoti produktai „P’tit Bobo“ suteiks džiaugsmo mažyliams ir pelnys Jūsų ilgalaikes simpatijas dėl jūrinio natūralumo ir aukštos kokybės. Šios priemonės yra be parabenų ir alkoholio, nedirgina odos, o efektyviai ją drėkina.

 

Iš mamos jūros glėbio pažeriama gausybė jūros ekosistemos elementų – raudonieji dumbliai, jūrinės kritmės, chlorelės – raminančių ir efektyviai apsaugančių. „P’tit Bobo“ – jūros dovana Jūsų kūdikiui, nes tai: švelnumas, šviežumas, švara ir harmonija.

 

Version:1.0 StartHTML:0000000184 EndHTML:0000007361 StartFragment:0000002436 EndFragment:0000007325 SourceURL:file://localhost/Users/mklitredaktore/Desktop/akcijos%20birzeli.doc

 

„Maria Comfort“ liemenėlės įklotai maitinančioms mamoms

40% nuolaida

 {smallpic:comfort}

Įklotai pagaminti iš minkštų medžiagų, maloniai priglundantys, anatomiškai tikslūs. Gerai sugeriantys, pralaidūs orui. Su drabužius nuo sutepimo apsaugančiu sluoksniu, patogūs dėvėti.

 

 

„Maria Maternity“ kremas nuo strijų

40% nuolaida

 

 {smallpic:maternity}

Kremo sudėtyje esantys vitaminai A ir E, provitaminas B5, ricinos aliejus, avokadų, migdolų, saulėgrąžų sėklų ir vynuogių kauliukų natūralūs aliejai efektyviai užkerta kelią strijoms atsirasti, gerai maitina odą, todėl ji tampa ypač elastinga ir stangri.

 

OILATUM odos minkštikliai (250 ml ir 500 ml)

Perkant bet kurį Oilatum minkštiklį voniai, dovana – ančiukas!

{smallpic:oilatum1}

{smallpic:oilatum2}

 

„Oilatum“ odos minkštiklis – pagalbinė vonios priemonė. Jis naudojamas pilti į vandenį arba kaip prausimosi priemonė. Ypač tinka vaikams maudyti.

 

„Oilatum“ odos minkštiklis suformuoja odos paviršiuje nepralaidžią apsauginę aliejinę plėvelę, kuri neleidžia prarasti pernelyg daug drėgmės ir padeda palaikyti normalų odos drėgmės lygį. Minkštiklis veiksmingai minkština, valo ir drėkina odą.

 

Be parabenų.

Be natrio laurilsulfato.

Neužkemša porų.

 

„Tommee Tippee" čiulptukai ir žindukai

20% nuolaida

 

{smallpic:tommee1}


Unikali patentuota čiulptukų kolekcija sukurta bendradarbiaujant su gydytojais odontologais. Čiulptuko spenelis ypatingos formos, jis prisitaiko prie mažylio burnytės ir netrukdo vystysis natūraliai gomurio formai bei sąkandžiui.

 

{smallpic:tommee2}

 
Žindukai sukurti bendradarbiaujant su natūralaus maitinimo specialistais. „Tommee Tippee“ žindukai atkartoja natūralų mamos krūties judėjimą maitinimo metu, tad maitinimą iš krūties ir iš buteliuko derinti bus itin paprasta. Dėl unikalios žinduko formos kūdikis geria iš buteliuko taip, lyg žįstų motinos krūtį, tad mama nesibaimindama gali jį maitinti nutrauktu pienu.

 

 {smallpic:tommee3}

 
• Puikiai tinka maitinti naktį.
• Y formos iškirtimai.
• Itin jautrus vožtuvėlis saugo nuo pilvelio dieglių.
• Be bisfenolio A.

 

 

Pataisų sporos - natūralūs pabarstai (10 g)

20% nuolaida

 

{smallpic:sporos}


Pataisų sporos naudojamos sudirgusios ir iššutusios odos priežiūrai, suteikia švelninamąjį, lengvinamąjį poveikį, tinka kūdikių ir suaugusiųjų odai prižiūrėti.

 

APTAMIL ir MILUPA pieno gėrimai

iki 20% nuolaida

Specialūs pieno gėrimai vaikams nuo 1 iki 3 metų 

 

„Aptamil Kinder-Milch 1+, 2+“

{smallpic:aptamil1}

{smallpic:aptamil2}


„Milumil Kinder-Milch 1+, 2+“

{smallpic:milupa1}

{smallpic:milupa2}


Sudėtyje yra klinikiniais tyrimais patikrintų prebiotikų galaktooligosacharidų ir fruktooligosacharidų (GOS/FOS) taip pat nukleotidų, taurino, geležies, jodo ir vitaminų.

 

Pieno gėrimuose esantis mitybinių medžiagų (baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralų) kiekis subalansuotas atsižvelgiant į augančio mažylio poreikius, todėl jie vertingesni nei karvių pienas. Be glitimo ir kristalinio cukraus.

 

SEBAMED BABY pH 5,5, švelnus kūdikių prausiklis (200 ml)

40% nuolaida

 

{smallpic:sebamed}


Bešarmis, ypač švelnus prausiklis su cukraus paviršinio aktyvumo medžiagomis, skvalanu ir vitaminu E tinka kasdien prausti gležną kūdikių odą. Palaiko drėgmės balansą, skatina apsauginio rūgščiojo sluoksnio vystymąsi, saugo odą nuo išsausėjimo, slopina jos dirglumą. Malonaus kvapo, skalsus, nedirgina akių, be dažiklių. Rekomenduojama naudoti sergant atopiniu dermatitu.

 

HAPPY SILK & COTTON (64 vnt.)

40% nuolaida

 

{smallpic:happy}


Drėgnos servetėlės vaikams „Happy Silk & Cotton“ – ypač švelnios, puikiai valo. Sudėtyje esantis medvilnės ekstraktas ramina ir minkština, o šilko ekstraktas drėkina kūdikio odelę. Sudėtyje nėra alkoholio. Patikrintos dermatologų.

 

DĖMESIO! Pasiūlymai galioja visą birželio mėnesį EUROVAISTINĖJE su kortele MEDUS. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijoje dalyvaujančių prekių skaičius ribotas!

  

 

3