Beata Nicholson susilaukė ketvirtos atžalos

Beata Nicholson susilaukė ketvirtos atžalos

06. Nov 2018, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Žurnalistė, kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson neseniai sulaukė gandrų. Kartu su vyru, verslininku Tomu Nicholsonu jiedu sūpuoja jau ketvirtą vaiką - sūnų, kurį pavadino Daniel.

"Mes turim brolį! 2 dienų šviežumo, kvepia dangumi ir laime, vadinsim Daniel. Danukas jau namie, o čia pirma bendra nuotrauka su gimine (nuotr. viršuje - redakcijos pastaba), norim džiaugtis ir pažindintis ir būti laimės burbule", - tokia žinute Beata pasidalino savo Instagram paskyroje.

O kiek vėliau žinoma mama pasidalino dar viena žinute:

"Antras klausimas po pirmojo - „kada sulauksit?", ateina „kur gimdysi?" Dabar mūsų šeimoje lygybė - 2 vaikai gimė Londone, karališkais kūdikiais garsioje ligoninelėje St.Marys (nes gyvenom šalia ir gimė ne privačiame skyriuje kaip princai), ir du vaikuliai Lietuvoje, Vilniuje. Hariukas Santaros klinikose, kur jau anksčiau rašiau, kad patirtis buvo puikiausia ir personalo, ir aplinkos prasme. Danukas gimė Antakalnyje, ne tokioje naujoje ligoninėke kaip Santaros, bet netoli namų ir pati ligoninė su istorija...<...> ".

Beata dėkoja visiems ligoninėms gydytojams ir akušerėms bei džiaugiasi puikia Lietuvos sveikatos sistema: "<...> aš manau, kad turim tikrai gerai veikiančią sveikatos sistemą, kuri yra prieinama kiekvienam ir kaip gaila, kad jei ką nors apie gimdymus išgirstam garsiau, tai tik apie nelaimes, skandalus ir nesėkmes, o apie tai, kiek daug sveikų gražių kūdikių ir laimingų mamų gimsta Lietuvos ligoninėse, pamirštame pasigirti ir pasidžiaugti! Kiek daug moterų dirba atvira širdimi ir tikra meile".

Daugiavaikėje šeimoje šiuo metu auga vyriausia dukra Isabella Meilė bei trys sūnūs - Jurgis George'as, Haris ir Danielis.

Mamatorija Mamatorija 06. Nov 2018, 17:40

Nuostabi šeima ! Labai jais žaviuosi