60 - oji Jonuko diena: jauniausias gimtadienio svečias

60 - oji Jonuko diena: jauniausias gimtadienio svečias

21. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Liepos 15 -oji diena. Jonukui - 1 mėnuo ir 29 dienos, arba 60 -oji Jonuko diena.


Naktis prasidėjo sunkokai

 

Nemiegojome iki pusės pirmos, o vėliau kėlėmės kas 2-3 valandas. Stena. Na, nieko visko būna, tik vėl pradeda daugiau skaudėti galvą ir stigti susikaupimo dėl neišsimiegojimo. Žinau, kad Jonukas leis ir vėl kurią naktį išsimiegoti ir pasikrauti energijos, jis supratingas vaikas.

 

Paryčiais dar pasiimu Jonuką į savo lovą, taigi, dar numingam porą valandėlių visai smagiai.

 

 

Pirmoji Jonuko šventė


Šiandien Jonukas yra pakviestas į savo antros eilės pusseserės 2 metukų gimtadienį, todėl jau ruošiamės visi nuo pat ryto, juk gimtadienis prasideda šiek tiek po pietų. Pirmoji Jonuko šventė.

 

Į šventę susirenka labai daug visokio amžiaus vaikučių. Jonukas iš visų jauniausias ir jam kol kas „iki lemputės“ visi vaikų žaidimai ir pramogos, šiuo metu jam labiausiai rūpi pamiegoti gamtoje ir pavalgyti skaniausio pasaulyje maisto – mamos pieno. Ir jam tai puikiai sekasi. Jis arba miega, arba valgo per visą šventę. Na, šiek tiek pradžiugina svečius ir savo žvilgsniu, nes jam šiek tiek įdomu pasidaro kur jis yra.

 

 

Vaikų amžius šventėje svyruoja nuo 2 mėnesių iki 7 metų, jei neklystu, taigi, aplinkui lanksto vien vaikučiai. Seniai nebuvau tarp tiek daug vaikų.

 

Gimtadienyje aišku netrūko nei geros nuotaikos, nei dovanų, nei torto, nei pramogų. Tik Jonukas viską beveik pramiegojo... Bet įspūdžių kaip pirmam kartui buvo per akis...

 

 

Iš šventės grįžome apie 18 valandą, nes namuose laukė kitas vaikas (Delfis), kuris spirgėjo išeiti į lauką.

 

Jonukas, išsimiegojęs gamtoje, grįžus labai daug bendrauja, daug kalba, toks jausmas, kad bando papasakoti visus įspūdžius. Aišku, miego nenori visiškai, todėl vakaras pas mus aktyvus.

 

Šiandien Jonukui maudynės, taigi tikimės, kad mažiukas užmigs lengviau po jų. Bandome maudyti šiek tiek vėliau nei visada, t.y. prieš miego laiką, t.y. apie 9, kad pavalgęs galėtų jau miegoti. Žiūrėsime, kaip seksis.

 

Gintarė

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu