56 -oji Jonuko diena: kas tas "Makalaika"?

56 -oji Jonuko diena: kas tas "Makalaika"?

17. Jul 2012, 09:00 gintarerei gintarerei

Liepos 11 -oji diena. Jonukui - 1 mėnuo ir 25 diena, arba 56 -oji diena.

 

Naktis ir vėl praėjo visai neblogai, tik mane ir vėl pradėjo neraminti Jonuko naktiniai stenėjimai. Jie neleidžia jam ramiai miegoti ir, manau, reiškia, kad ne viska mažiukas gali „išpurpsėti“. Kėlėmės naktį apie 3 valandą, o vėliau jau 5 ir 8, o po to taip ir neužmigome, nes Jonukas jau plačiai pravėręs akytes, žadino ir mane savo gugavimu. Teko keltis ir man.

 

Naktys jau atvėsusios

 

Taigi, pagaliau įmanoma ramiau miegoti, kai nepila prakaitas ir yra oro kambaryje. Matau kaip ir mažiukui žymiai geriau. Kažkaip nuo vakar vis dar skauda galvą, tačiau ne man vienai, taigi su mama kaltiname oras ir visas kitas įmanomas aplinkybes.

 

Šiandien tiesiog ramiai atostogaujame pas močiutę ir nieko neveikiame, tik miegam, mankštinamės ir bendraujame, o aš ypač, nesturiu dvi puikias Jonuko "užėmėjas", kurios pasitaikius progai, bendrauja su mažiuku. Neatsimenu, kada taip nieko neveikiau ir turėjau tiek daug laisvo laiko :) Turbūt per nėštumą...

 

 

Jonukas atrado savo rankytes

 

Jomis „mataruoja“ ir „makaluoja“ kai tik netingi, o kartais taip trinkteli sau per galvą, kad net visi miegai išsilaksto. Jei Jonukas miega šalia, tai vienintelis būdas, kad jis miegotų - palaikyti jo rankutes. Jau gavo Jonukas pravardę – „Makalaika“.

 

 

Rytoj vyksime namo

 

Taigi, skubame pasidžiaugti likusiomis akimirkomis prieš grįžtant į civilizaciją ir rutiną. Vakare ir vėl užmiegame apie pusę vienuolikos (užmigti tarp 22 ir 23 valandos tampa norma ir tikiuosi, kad tai atsirandančio tam tikro ritmo ženklas).

 

Paskutinius 4 vakarus, pilvukas beveik nekankina, ir Jonukas vakarais būna visai ramus.

 

Gintarė

 

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

gintarerei gintarerei 17. Jul 2012, 12:44

manau, labai populiari pravarde 😀

17. Jul 2012, 11:38

Skaitau ir šypsausi😀))) Mano Domukas taip pat turi tokią "pravardę".