2 Olivijos savaitė: prasideda palankynos!

2 Olivijos savaitė: prasideda palankynos!

20. Nov 2014, 13:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Žinau, kad labai nuvalkiotai skamba ir dar pakartosiu tai turbūt tūkstantį kartų, bet NEREALU, KAIP GREITAI EINA LAIKAS. Ką tik rašiau blogus iš ligoninės, ką tik gimdžiau, ką tik grįžom namo, o Olivijai jau dvi savaitės!

Kasdienybė

Jeigu pradžioje Olivija miegojo visada, dabar jau atsiranda būdravimo laikai. O jų metu poniai niekas netinka, jai maloniausia, kai laikai prisiglaudusi prie krūtinės. Šilta, ramu, širdies plakimas girdėt. Tai va taip valandėlę kitą tenka pasibūti. Bet vis dar vaikas tikrai ramus, geras, naktį keliasi tris kartus ir pavalgiusi toliau parpia. Nesiskundžiu. 

A, jau užpuolė pirmieji pilvo diegliai, išdygo keli alerginiai spuogeliai, bet kaltint dėl to reikėtų tik mane, nes jeigu anksčiau maniakiškai žiūrėjau ką valgyti, dabar net nejaučiu skirtumo tarp žindančios ir nežindančios mamos mitybos. Nuo pupelių, žirnių susilaikau, o štai šokolado rodos suvalgiau nedaug, bet turbūt reikėjo mažiau :) 

Taip pat nemenkai atpylinėja (šiandien išvis tiesiogine prasme "fontanais"), buvau išsigandusi dėl svorio, bet vakar su virtuvinėmis svarstyklėmis pasvėriau - nuo išvažiavimo iš ligoninės plius 350 gramai. Kaip ir neblogai... ? Ką jūs darėte tokiais atvejais?

Palankynų dovanos

Svečių sulaukėme jau ligoninėję (nuobodulį skaidrino visa MK komanda!), grįžus namo šeštadienį aplankė draugai, o sulaukus savaitės - atskrido mano sesė Ieva. Mano sesė yra atskiras personažas - ji gyvena Paryžiuje ir dirba organizacijoje “Gydytojai be sienų”, kur varginguose kraštuose gelbsi pasaulį. Jos blogą apie nuotykius Afrikoje galima rasti http://ievosafrika.blogspot.com/. Tai jau buvom iš anksto sutarę, kad trečiakartė tetulytė atlėks tarp savo misijų apžiūrėti savo trečios dukterėčios. Aišku, daugiau džiaugsmo buvo dičkėms, nes teta jas lepino dovanomis ir pramogomis. 

20141120093213-33513.jpg

Ieva atvežė ir Lietuvoje nematytą palankynų dovaną - visą dėžę vardinių “M&M” saldainių. Pasirodo, jie labai populiarūs ne tik vaiko gimimo, bet ir vestuvių proga svečių dovanėlėms. Dabar suku galvą ar nesuges palaikius porą metų, nes noriu, kad ir Olivija jų paragautų. Ant vienų užrašyta "Bienvenue Olivija", ant kitų "Sveika atvykusi".

20141120093146-93724.jpg

Kita smagi dovana atkeliavo iš mano mamos - ji itin gražiai mezga, tad kaip ir kiekviena anūkė, Olivija gavo jos megztą antklodėlę. Dviguba ir ne rožinė - tobula!

20141120112524-82839.jpg

Na, o trečiąja labai originalia dovana nustebino mano dvi draugės - Olivija tapo turtingiausia iš visų dukryčių! Ji gavo investiciją į ateitį - gramą 999,9 grynumo investicinio aukso iš “Fashion Gold”!

20141120093340-73333.jpg

Jeigu gauti dovanų žaislai bei drabužiai anksčiau ar vėliau išaugami - ši dovana amžina. Net sakyčiau geriau už sidabrinį šaukštelį, nes jis tik relikvija ir jo neparduosi, o šis auksas tik brangs. 

Tokia linksma nuotaika pasitinkame trečiąją savaitę!

21. Nov 2014, 09:41

Kokia miela foto ❤ Tokia.."kas yra?!!!" 😃 Labai fainos mimikos tų mažulyčių leliukų 😀
Užjaučiu dėl atpylinėjimų, bet gal greit susitvarkys skrandukas..
Saldainiukai labai faini.. bet po 2 metų nedrįsčiau vaikui duoti 😃
Pledukas - super! Ir ne ROŽINIS!!! 😃

Aukit sveikos! Lauksim kitų blogų 😀

🌷🌷🌷

21. Nov 2014, 00:22

Gražuolė❤Laikas greit bėga,sako svetimi vaikai greit suga,o man sava,galėtu sustoti šiek tiek...Oi diegliai...drebu net prisiminus pirmus 3 mėn ...mum jau 5 bet jie dar užeina...dėl maisto tai aš nevalgiau nieko tik grikius ir vištieną,o ji klykdavo iki dusimo vistiek...Taip kad,žiūrėt ką valgai reikia,bet manau Tu mano klaidos nekartosi nes nuo tokios mitybos tik nusilpau...Pirmas man vaikas...Tau trečias tai patirties daug

20. Nov 2014, 21:53

Gražiai augat! Manau dėl svorio dar nesirūpinkit, per mėnesinę apžiūrą vis tiek gydytoja įvertins. Dėl atpylimų, tai net nenoriu prisimint šito etapo... kokių tik teorijų neprisiklausiau: MP netoleruoja, per daug prisivalgo, maistas alergizuoja, sfinkteris nesusifornavęs ir t.t. Kaip atsirado mįslingai, taip ir praėjo, bet tik apie 8 mėn.
Man ypač patiko antklodė, tokia jauki... 😀

20. Nov 2014, 18:37

Fainuolės 🌷

Krisliukas Krisliukas 20. Nov 2014, 17:44

širdim jaučiu, kad panelė Olivija bus charakteriu panaši į mamytę 😃

kaip anksti palankynos..aš taip anksti neįsileidau į namus,tėvai šiaip ne taip "įsibrovė" tik po trijų savaičių,ir tai todėl,kad Kūčios buvo

20. Nov 2014, 15:41

😃😃😃👍👍👍

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 20. Nov 2014, 15:36 dikuza

Tai naktį pramerkia akį, paprašo valgyt ir toliau parpia. Procesas trunka 5 min. ir taip kokius tris kartus. Viso 15 min. Panašiai dieną. Tai va kodėl miega ne 24 val, o 23 su puse 😃
Kiek šis tiksliai nežinau, kiek ką tik "pračekinau" internete - 150-200...

20. Nov 2014, 15:13 Goda_Mamyciuklubas.lt

tai jeigu ji miega beveik 24 val, kam nakti maitini 3 kart, pati žadini?
aaaaaaaaaa dabar aiškiau dėl aukso, dabar jūs bagoti 😃 o kaži kiek toks kainuoja , a?

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 20. Nov 2014, 14:43 dikuza

😀)) Tikrai, kad ta daina čia tinka. Panelė čia baisiai susiraukusi, nepatenkinta pabudinimu ir liepimu pozuoti. Šiaip ji jeigu galėtų, miegotų 23,5 val. per parą, o maistą turbūt geriausia būt gauti kokiu nors vargo nereikalaujančiu būdu. O čia, priešė mama, liepia žįsti...
Šitą auksą visad mergina galės parduoti arba panaudoti vestuviniams žiedams ar kažkam kitam. Investicinis reiškia, kad jis yra beveik absoliučiai grynas - praba reiškia, kiek aukso gramų yra kilograme lydinio (585 praba reiškia 585 gramai aukso, 415 gramų kitų metalų).
Žodžiu, kraunam kraitį 😃

20. Nov 2014, 13:55

LAIKOOOOOO NESUSTABDYSI IR NEATSUKSI ATGAL 😀
ankstyvos palankynos pas jus, lankynų dovanos irgi įdomios ir nematytos, ypač apie tą auksą įdomu, tik aš jo vertės ir reikšmės nelabai suptantu🤓| o kuom MK nudžiugino, a? 😀
graži panelė Olivija ir žandukus nemažus turi 😉 sėkmės 😉