12 savo mažylio pirmųjų savaičių pasakos blogerė VAIDA

12 savo mažylio pirmųjų savaičių pasakos blogerė VAIDA

25. Nov 2013, 14:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Norime pasidžiaugti, jog galėsime iš pirmųjų lūpų skaityti nėštumo istorijas, bet ir ką tik pasaulį išvydusių vaikučių mamyčių įspūdžius. Šiandien pristatau pirmąją mūsų blogerę Vaidą, kuriai laukti iki susitikimo su savo stebuklėliu liko labai labai nedaug. 

20131125123650-89033.jpg

Sveikos esamos ir būsimos mamytės,

Skubu susipažinti su Jumis, nes jau labai, labai greitai įstosiu į Jūsų greitas. Kas ten žino, gal jau ryt sūpuosiu savo pirmagimį ant rankų. Laukiuosi jau 39 savaitės!

Esu Vaida, man 26 metai. Ir tai mūsų pirmagimis. Su vyru esame kartu beveik du metai, o kūdikis labai lauktas ir norėtas. Laukiamės berniuko, nors tėtis pradžioje labai norėjo mergaitės:) Bet juk svarbiausia - sveikas kūdikis. 

Iki užsitarnautų nėštumo ir gimdymo atostogų dirbau odontologijos klinikoje administratore. Esu organizuota, judri, labai veikli, vietoje nunustygstanti mergina. Todėl iš darbo neskubėjau pabėgti. Darbavausi iki nėštumo 36 savaitės. Tiesą pasakius, jei ne dar kai kurie pasiruošimai gimdymui, būčiau galėjusi darbuotis iki "paskutinės minutės". Būna dienų, kai iš neturėjimo ką veikti, galiu "lipti sienomis" :) Išeidama atostogų, galvojau, kad tikrai tinginiausi ir lepinsiuosi pas mamą. Tokios atostogos ilgai netruko, ne man gulėti ir laukti! Per savaitę bent po du kartus važinėju automobiliu po 300 km. Šiuo metu papildomai darbuojuosi manikiūriste per du miestus ir sėkmingai lankausi tobulinimosi seminaruose. Draugės stebisi kaip spėsiu auginti kūdikį ir papildomai dar dirbti bent po keletą valandų per dieną. Nežinau kaip, bet juk turiu turėti atsarginį planą, jei kartais kūdikis bus ramus ir daug miegos ;)

Nėštumas vyko labai sklandus, nebuvo jokių komplikacijų ar blogų savijautų. Kad laukiuosi sužinojau būdama 12 savaičių ir tai per klaidą. Kadangi esu didelė "skrandininkė", savo pirmąją blogą savijautą ir pykinimą numečiau šiai ligai... Kol neatsidūriau ligoninėje dėl žarnyno skausmų. Pasirodo tai buvo organizmo reakcija į atsiradusį nėštumą. Nuo tos dienos prasidėjo malonūs vizitai pas gydytojus ir kūdikio laukimas. Kaip ir kiekviena moteris, pradžioje mėginau manipuliuoti nėštumu, bet labai gerai buvau "nuleista" vyro. Nėštumas juk ne liga ir ne invalidumas! Taigi ir toliau gyvenau taip, kaip iki tol kol nesilaukiau. Greitu gyvenimo tempu, be jokių kaprizų ir užgaidų, sėkmingai laiptais lanksčiau su dideliais "Maxima" maišais ar kilimais į ketvirtą aukštą, tvarkiau namus ir stumdžiau baldus. Ir nieko! Taip pat nepiktnaudžiavau maistu, kaip kad nėštukės turi madą valgyti už du. Per visą nėštumą priaugau tik 10 kg. Net žandukų didelių neužsiauginau. Nors labai bijojau priaugti svorio, esu linkusi greitai priaugti svorio. 

Viskas kas eina, praeina. Šiuo metu gyvenimu dideliu laukimu ir vis sakau sau "greičiau greičiau, mamytė jau nori veiklos"! Smalsumas stipriai žudo mane ;) Taip norisi apkabinti savo mažylį, išbučiuoti, o ne tik liesti pilvuką, kuomet kūdikis juda jo viduje!

Taigi jau greitai, mielosios mamytės, supažindinsiu Jus su savo stebuklėliu. Sėkmingai bendrausime 12 savaičių. Džiaugsiuosi ir dalinsiuosi naujai "iškeptos" mamytės įspūdžiais, prašysiu Jūsų patarimų, o gal kartais ir pasiguosiu kai kas nesiseks ;) Vienu ar kitu atveju - laukia puikus išbandymų metas!

20131125115412-81305.jpg

Pirmosios sauskelnės naujagimiui - patobulintos Huggies® Newborn!

29. Jan 2014, 15:05

Malonu..

08. Jan 2014, 16:08

Man dar tik 20 savaitė, bet kadangi vaikelis pirmas,labai bijau kaip tą mažiuką auginsiu, todėl skaitysių šį blogą ir mokysiuos😀)

27. Nov 2013, 12:56

Laukiam kartu. Sekmes jums 😉 🌷

26. Nov 2013, 18:21

susitikimas mamos ir vaikučio tikrai bus nepamirštamas😀)sėkmės 😀)

25. Nov 2013, 19:05

Šaunu, linkim lengvo finišo ir naujų blogų 😀

25. Nov 2013, 18:01

labai lauksim blogu!

25. Nov 2013, 16:58

sveika 😀 tu jau istojus i musu gretas 😀 istojai vos tik pastojus 😀

pypse pypse 25. Nov 2013, 14:21

Malonu susipažinti😀