"Marmaluzi" ragavimai. Primaitinimo įrašas nr. 5

"Marmaluzi" ragavimai. Primaitinimo įrašas nr. 5

02. Sep 2018, 13:06 Sabrina Sabrina

Pagaliau ir mes "išlukštenom" gautą dovanų dėžę. Buvom numatę ilgą kelionę, žinojau, kad nespėsim nuvykt iki vietos, kad pagamint dukrai maisto, tad prigriebiau gautų tyrelių. Štai kaip abi įvertinom.

Pakuotė. Labai labai graži. Man asmeniškai. Kažkodėl primena senus vaikiškus filmukus ar pasakų knygose matytus paveiksliukus, kur močiūtė sudėjusi lentynoje įvairiausių stiklainiukų su gėrybėm, kurias norisi skanauti. Prieš tai nebuvau net akies užmetus, kaip atrodo vaikiškos tyrelės, tad keliavau į parduotuvę apsižvalgyt. Šitos tikrai išsiskiria. Jei rinktis tik pakuotę, imčiau tik šią. :)

 

Sultys. Esu nusistačiusi prieš sulčių davimą vaikams bent jau iki metų, tad čia pakomentuoti neturiu daug ką - neragavom. Nors sudėtį peržiūrėjau. Iš 3 buteliukų viename radau gliukozės ir fruktozės sirupo, turbūt šiuo atveju kitaip neina pagamint. O su skoniu susipažint teks tikrai vėliau.   

 

Tyrelės. Sudėtis - puiki. Jei ant pakuotės parašyta, kad tai obuoliai ir moliūgai, tai sudėtyje tai ir bus. Jokio krakmolo ar pridėtinio cukraus, kaip savo "ekspedicijos" metu į parduotuvę pasižvalgyt po kūdikių maisto lentynas, teko kitose rast. Kvapas labai geras, skonis irgi. Įvertinom abi. :) obuolių ir moliūgų tyrelę "sulapnojo" net ausys raitės, o mėsišką - su kalakutiena, ne taip džiaugės, turbūt dėl to, kad tai buvo kaip tik pirmas mėsos ragavimas, tačiau suvalgė apie pusę indelio, kas tikrai yra nemažai. Papradta obuolių tyrelė irgi "dingo ore". 

20180902124401-74531.jpg

 Tyreles išbandyt teko važiuojant automobily.

Košės. Kol kas iš gautų ragavo tik ryžių su slyvom. Sakyčiau puikus derinys. Ryžiai kietina vidurius, slyvos - skystina, tad tokia koše gerai palaikomas balansas. Sudėtis irgi super paprasta - vanduo, ryžiai ir slyvos. Tiesa, pašildžius konsistencija man pasirodė kiek per skysta. Puikiai turi tikt pradėjus primaitinimą, tačiau jau praėjus kuriam laikui, kaip mums, valgyti gali pasidaryti nelabai patogu, Atėnė labiau išgert košę stengėsi, o ne valgyti. :)) Skonis labai geras. Irgi patiko abiem. 

 

Tad įvertinimas tikrai neprastas. Tyreles dar įsigysiu daug negalvojusi kokias tarp lentynų gausos imti. :)

20180902130518-27845.jpg