Sekmadienio pietums išsikepėm žuvies apkepą, pabandykit ir jūs - labai skanu.
Reikės:
bulvių,
morkų,
svogūnų
žuvies filė,
sūrio,
majonezo,
pomidorų padažo,
prieskonių,
kiaušinių,
džiuvėsėlių,
miltų.
Pasiruošiam daržoves
Išprieskoniuojam žuvį
Aš dėjau druskos, pipirų, baziliko ir vegetos. Bet man rodos, tas pats būtų dėt "žuvies prieskonių".
Bulves nepjaustytas išvirti, atvėsinti ir supjaustyti riekutėmis.
Morkas pakepinti su svogūnais, įdėti kelis šaukštus majonezo ir pomidorų padažo. Išmaišyti.
Žuvį apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir pakepti keptuvėje.
Skardą ištepti aliejumi ir pabarstyti džiuvėsėliais.
Tada dedam šiek tiek bulvių, kad uždengtų dugną.
Pabarstom sūrio.
Dedam sluoksnį žuvies.
Ir daržovių.
Susluoksniuojam viską, taip pat dar kartą. Ant viršaus užbaigiam bulvėmis.
Ir šaunam į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepam apie 30 minučių. Tada ištraukiam, apibarstom sūriu ir dar pakepam kokias 5 minutes, kol sūris išsilydis.
SKANAUS!!!!!!
nu tikrai skanei atroda😀 reik pabandyti pagaminti😀
nu atrodo labai skanei😀reiks daryt 😀
Tikrai gražiai atrodo ir aš bandysiu.
Atrodi labai skaniai...😀 nesu kepusi nieko panašaus, reiktų išbandyti 😀 ačiū 😀
turetu but skanu,as kepu su zaliom bulvem,bet reiks isbandyt ir sita recepta.