Žmona

Žmona

14. Dec 2011, 07:30

Trečiadienio anekdotas

 

Žmona grįžo namo kiek anksčiau nei įprastai ir miegamajame randa vyrą besimylintį su jauna, žavia ir seksualia mergina. Iš karto, aišku, jį užsipuola:

- Tu - kiaulė! Neturi jokios savigarbos! Ką gi tu darai??? Ką tu darai žmonai, tavo vaikų motinai?? Viskas – palieku tave ir šiuos namus….

 

Vyras atsako:

– Minutėlę, prašau paklausyk prieš išeidama.

 

Žmona abejodama, bet sutinka:

– Gerai, tai bus tavo paskutiniai žodžiai ištarti man…

 

Taigi, vyras pradeda pasakoti istoriją:

- Man važiuojant namo ši mergina stovėjo pakelėje, ir aš sutikau ją pavėžėti. Ji labai apsidžiaugė tokiu mano poelgiu. Aš pastebėjau, jog ji labai purvina, prastai apsirengusi, liekna. Ji paminėjo, kad yra labai alkana. Na, tai aš ją parsivežiau namo ir pašildžiau jai kepsnį, kurį tau vakar buvau pagaminęs, – bet tu jo net neparagavai, nes bijojai priaugti svorio…

 

Dar aš jai pasiūliau nusiprausti, nes ji buvo purvina. Jos skarmalus išmečiau, ir padaviau jai tavo senus džinsus, kurių tu jau nebenešioji, nes jie tau jau per ankšti ir labai aptemti. Taip pat daviau megztinį, kurį tau buvau padovanojęs per mūsų vestuvių metines, bet kurio tu taip pat nenešioji, nes mano blogas skonis.

 

Taip pat atidaviau ir tą megztinį, kurį tau davė mano sesuo per Kalėdas, bet tu jo nenešioji kad ją paerzintum. Taip pat ir batus, kuriuos tu pirkai prabangioje parduotuvėje, bet kurių nebenešioji nuo tada, kai pamatei, jog tavo bendradarbė tokius irgi turi. Toji mergina man labai padėkojo ir aš ją palydėjau iki durų. Bet tada ji pilnomis ašarų akimis paklausė manęs:

 

– Pone, gal jūs turite dar ko nors, kuo jūsų žmona nesinaudoja?…

 

Jeigu turi smagių anekdotų apie šeimą, vaikus, vyrus, anytas ir mediciną, pasidalink jais su mumis. Gali forume (iš kurio mes ir semiamės idėjų)-

Anekdotai „Mamyčių klubo“ forume

 arba per mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi".

14. Dec 2011, 19:19

Super 😃 😃 😃 vakar fb skaiciau tai juokiaus ilgai 😃

liuks liuks 14. Dec 2011, 17:23

😃 😃 😃 😃 😃

14. Dec 2011, 12:36

👎 👎 👎

14. Dec 2011, 12:26

🤣 😃 🤣 😃 👍

14. Dec 2011, 10:58

o cia tai geras 😀

14. Dec 2011, 10:44

😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

14. Dec 2011, 10:13

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

mamyt mamyt 14. Dec 2011, 08:00

😃 🤣 😃