ŽIEDĖ kremas vaikams ir kūdikiams - testavimas

ŽIEDĖ kremas vaikams ir kūdikiams - testavimas

18. Jul 2017, 13:33 kristuliuuxx kristuliuuxx

Noriu pasidalinti įspūdžiais testuonant ŽIEDĖ kremą kūdikiams ir vaikams.:)

Pirmiausia paėmus kremą į rankas, patiko, kad jis užplombuotas, tai reiškia, kad pakuotė nebuvo atidaryta ar kitaip pažeista. :) Kremas stiklinėje, šviesai nepralaidžioje pakuotėje, kas man asmeniškai labai patika. Ko gero daugumai atrodo, kad reikia atsargiai elgtis, kad nesudaužyti, bet stiklas yra storas ir jį nėra taip paprasta sudaužyti kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

20170718151135-46100.jpg

Dukrytė kelis kartus netyčia buvo numetusi iš nemažo aukščio ir nieko, kremo indelis sveikas, tad pati įsitikinau, kad nereikia jaudintis jei nukrito. :) Ant pakuotės yra išsami informacija apie sudėti, o ypač man patiko, kad yra nurodytas galiojimo laikas, tad nereikia sukt galvos, kada buvo atidarytas kremas. Žinoma mes jį sunaudosime nespėjus jam pasibaigti, nes mums jis tiko ir patiko. :)

20170718151149-52171.jpg

Man labai svarbi sudėtis, o ŽIEDĖ kremas kūdikiams ir vaikams, pagamintas naudojant ekologiškas medžiagas, tai tiesiog super. :) Pačio kremo konsistencija labai maloni, lengvai tepama, greitai susigeranti. Kas labai svarbu auginant vietoje nenustygstančią dukrytę. :)  

Kremo kvapas įdomus, dvelkiantis vaistažolių pievomis, bet nerzinatis. :)

Mums kremukas labai padėjo nuraminti paraudusia, sudirgusią odą, o naudojanj kremą kiekvieną kartą atsiprausus oda nebešunta. Sūnus buvo įdeges raudonai, po kelių kartų kremo tepimo raudonumas ir kiti nudegimo keliami nemalonumai sumažėjo, kol galiausiai dingo.  :) 

Esame dėkingi Mamyčių klubui ir ŽIEDEI už atrastą nuostabų produktą ŽIEDĖ kremą kūdikiams ir vaikams. :)

kristuliuuxx kristuliuuxx 18. Jul 2017, 14:58

Dar pamiršau paminėti, kad vaistinėje pristačius tuščią ŽIEDĖ kosmetikos indelį, perkant kitą gausite nuolaidą😀