Gaminu štai tokius čeburekus - jie labai skanūs. Kai pirmą kartą padariau, nustebau, kad taip skanu, ir vyrui labai patiko.
Labai įdomus skonis, o tešla super - kaip tikrų čeburėkų. Čia porcijos mažos, o aš kai darau, visko dedu trigubai, tada daugiau būna. Labai greit ir paprasta.
Tešlai:
2 stiklinės miltų
2 šaukštai vynuogių sulčių
1 šaukštelis margarino
1 kiaušinis
druskos.
Įdarui:
300 g kiaulienos filė (ar pasirinktinai kokia mėgstat)
1 kiaušinis
1 svogūnas
2 šaukštai baltojo vyno
prieskonių
druskos, pipirų
3 šaukštai sviesto
Paruošimas
Mėsa sumalame mėsmale stambiu sieteliu, svogūną smulkiai supjaustome. Visus įdarui skirtus komponentus sumaišome. Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą. Iškočiojame paplotėlius (kuo ploniau), ant jų dedame įdarą
ir sulenkiame paplotėlį pusiau, kraštus užspaudžiame.
Kepti svieste arba aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
Rasa Karlonienė
na tikrai skaniai atrodo,reiks pameginti padaryti:-)
...o man niekada nesiseka pagamint skaniu ☹
idomu..bet as kepu tarybinius ceburekus..labai skanu,mano vyras dievina juos...😀
Reiks išbandyti. Ačiū.
Man labai patinka gaminti čėburėkus, bet pati nevalgau! 😛
Įdomus receptas, turėtų būti skanu😀
tikrai skaniai atrodo 😀
na galima be sulčiu, ovynas suteikia toki idomu skoni,su vynu daug skaniau ,nors žinoma išeitu ir be jo,bet skonis būtu jau ne tas
as irgi mastau jei nenaudoti sulciu ir vyno? iseitu bet gal skonis nebutu toks?
niam... o jei sulciu ir vyno nenaudociau? juk iseitu...
Super 👍
Nian niam, įtariu, kad labai skanu😀.
idomus receptukas! 😀
as tai atsimenu mano baba ir mama kepdavo ,tik tesla: miltai ,druska ir mineralinis gazuotas vanduo, bet superiniai iseidavo 😀
kazin,ka cia duoda tos vynuogiu sultys? reiktu isbandyti,prie progos 😉