Reikia:
• 500 g vištienos filė
• 200 g jogurto
• 1 šaukštelis aitriųjų paprikų
• 1 šaukštelis maltų kalendrų
• 2 šaukštai majonezo
• 2 skiltelės sutrinto česnako
• 4 g vištienos prieskonių
Kaip daryti?
{smallpic:1}
Vištienos file supjaustyti juostelėmis, suverkite ant medinio iešmelio ir dėkite į nemetalinį indą.
{smallpic:2}
Jogurtą ir majonezą bei prieskonius sumaišykite ir supilkite ant vištienos „iešmelių“. Juos uždenkite plėvele ir keletą valandų palaikykite šaldytuve. Kepkite keptuvėje arba šašlykinėje.
{pic:3}
Patiekti su virtais ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
Skanaus!
Jurgita Pečiukonienė
oi kaip noreciau tokiu saslykiuku 😀
Labai skanu 😉 Reiks išbandyt 😀
As irgi esu kepusi panasius saslykelius,tik tarp mesytes gabaleliu dar suveriau raudonu ir geltonu papriku gabaleliu,svoguno galvos gabaleliu,plonos cukinijos griezineliu.Kepant,darzoves reikia siek tiek apibarstyt druska,kad nebutu visai preskos.Labai spalvingai atrodo tokie iskepe saslykuciai ir ivairesni atrodo ir paragauni ne tik mesytes,bet ir keptu darzoviu.Taip pat tinka prie ryziu ir svieziu arba marinuotu darzoviu. 😀
mmmm, saslykas, kaip skanu😀
koks grozis!!! gaila man būtų valgyti , nes labai grazu 😉
nu ir as sele nuryjau 😀
niam niam
mielai pusryciams dabar suvalgyciau,taip skaniai ir sultingai atrodo saslykas 👍
oi net seile nutyso 😀