Jums reikės:
vištienos blauzdelių;
3-4 šaukštų žirnelių;
100 g lašinukų;
džiuvėsėlių (pavoliojimui);
druskos, pipirų bei kitų prieskonių pagal skonį;
aliejaus (kepimui)
Garnyrui: ryžiai
Čia blauzdelės jau apkeptos.
Taigi pirmiausia blauzdeles pasūdome, pabarstome pipirais, pavoliojame džiuvėsėliuose ir apkepame keptuvėje aliejuje.
Lašinukus susismulkiname kubeliais ir pakepiname.
Tada lašinukus supilame ant blauzdelių ir dedame kepti į šiltą orkaitę. Kepu 200 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
Likus 10 min. sudedu žirnelius.
Kol blauzdelės kepa, išsiverdu ryžius ir belieka sėstis prie stalo.
Skanaus.
Binga
kaip skanu mmm, tik spirgu ir as nemegstu 😃 bet namiskiai valgo 😀 o del vaizdo, cia ne restoranas juk 😀 kiekviena paga save 😛
jo skanus patiekaliukas, bet spirgu irgi nedec😃
jooooo,svarbu pakirst siais laikais
o estetini vaizda kiekviena juk pagal save susikurt gali 😉
man tik spirguciai atrodo nereikalingi bet gal tik man cia taip nezinau 😀 siaip vistiena tikrai skanu 👍 😃
gal fotkese taip atrodo, o realiai juk skanu kas is vistienos😀
kam ta estetika, vistiek viska suvalgysi😀
Man truksta estetinio vaizdo