Vištiena su spirgučiais ir žirneliais

Vištiena su spirgučiais ir žirneliais

17. Oct 2010, 09:00

Jums reikės:

vištienos blauzdelių;

3-4 šaukštų žirnelių;

100 g lašinukų;

džiuvėsėlių (pavoliojimui);

druskos, pipirų bei kitų prieskonių pagal skonį;

aliejaus (kepimui)

Garnyrui: ryžiai

Čia blauzdelės jau apkeptos.

 

Taigi pirmiausia blauzdeles pasūdome, pabarstome pipirais, pavoliojame džiuvėsėliuose ir apkepame keptuvėje aliejuje.

Lašinukus susismulkiname kubeliais ir pakepiname.

Tada lašinukus supilame ant blauzdelių ir dedame kepti į šiltą orkaitę. Kepu 200 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Likus 10 min. sudedu žirnelius.

 

Kol blauzdelės kepa, išsiverdu ryžius ir belieka sėstis prie stalo.

 

Skanaus.

 

Binga

21. Nov 2010, 17:27

kaip skanu mmm, tik spirgu ir as nemegstu 😃 bet namiskiai valgo 😀 o del vaizdo, cia ne restoranas juk 😀 kiekviena paga save 😛

18. Oct 2010, 12:37

jo skanus patiekaliukas, bet spirgu irgi nedec😃

17. Oct 2010, 15:35

jooooo,svarbu pakirst siais laikais

17. Oct 2010, 15:33

o estetini vaizda kiekviena juk pagal save susikurt gali 😉

17. Oct 2010, 15:33

man tik spirguciai atrodo nereikalingi bet gal tik man cia taip nezinau 😀 siaip vistiena tikrai skanu 👍 😃

17. Oct 2010, 15:28

gal fotkese taip atrodo, o realiai juk skanu kas is vistienos😀

17. Oct 2010, 14:54

kam ta estetika, vistiek viska suvalgysi😀

17. Oct 2010, 13:38

Man truksta estetinio vaizdo