Vilniuje praūžė IX-oji nėštukių šventė!

Vilniuje praūžė IX-oji nėštukių šventė!

23. May 2013, 09:30

Labas diena. Vakar Vilniuje praūžė IX-oji būsimų mamyčių šventė Vilniaus Rotušėje. Labai smagus renginukas besilaukiančioms mamytėms. Labai džiaugiuosi, kad tokią galimybę turėjau vėl joje sudalyvauti...


Vienoje vietoje ši šventė suburia beveik 400 nėštukių. Neįtikėtina vienoje vietoje išvysti tiek daug mamyčių su pilvinukais. Reginys tikrai labai traukia akį.

 

Tad skubu pasidalinti įspūdžiais ir keliais kadrais, kuriuos spėjau padaryti. Visgi 36 savaitėlės nėštumo jau duoda savo.

 

Kiekvienais metais renginuką veda besilaukianti žinoma mamytė. Šiais metais tai taip pat ne išimtis - šį renginuką vedė žurnalistė Živilė Vaškytė, kuri laukiasi pirmagimio.

 

Dainas ir pasirodymus rodė menų mokyklėlės "Debesėliai" auklėtiniai, dainas dovanojo daininkė Aistė Pilvelytė ir kaip jau kasmet tradicija tapęs suburtas nėštukių choras, kuriam vadovauja Deivydas Zvonkus. Taip pat dalyvavo ir sveikinimo žodelius tarė renginio šeimininkai Artūras ir Agnė Zuokai.

Renginukas tikrai įspūdingas. Labai rekomenduoju visoms būsimoms mamytėms, kurios lauksitės ateinančiais metais, būtinai sudalyvauti ir pasigrožėti pačioms.

 

Marija

25. May 2013, 10:41

2012m ir as dalyvavau 😀 Rekomenduoju nestukems nepraleisti tokiu renginuku 😀