Vilniuje muziklas Katedros aikštėje

Vilniuje muziklas Katedros aikštėje

02. May 2011, 10:00

Šeštadienio vakarą nusprendėme nueiti į Katedros aikštę pasivaikščioti prieš miegą, su vyru nustebome, kad ten vyko miuziklas...

 

Pasirodo, šeštadienį vyko muziklo "Karolis" pristatymas, mažąją tiesiog sužavėjęs. Vaidino jame net pats Liudas Mikalauskas. Viskas vyko nemokamai, o senoliams buvo net suoliukas prisėsti.

 

Apsauga buvo gerai pasirūpinta, mačiau nemažai policijos ir net paruošta greitoji, matyt, ruošėsi kaip visada gražiai jaunimo pabaigai, tačiau, manau, kad neturėjo, ką jie veikti, nes buvo aplinkui ramu, ir susirinkę tikrai ramus, išsilavinę, mokantis elgtis žmonės bei turistai:)

 

Pats spektaklis tikrai vertas dėmesio apie Jono Pauliaus II gyvenimą ir įtaką pasaulio istorjiai, taigi, muziklas apie dabar palaimintu pripažinta popiežių.

 

Kauniečiams siūlau pažiūrėti birželio 4 d. Santakos parke...ir pasiimkite vaikus, nes mano mažąją sužavėjo Liudo ir choro balsai, dainos, tad vos vos parvedžiau namo:)))

 

Tapk MK reportere

 

02. May 2011, 22:56

Manau tikrai šauni pramoga 😀 Tikiuosi ir Kaune bus oras palankus, kad galėtume smagiai vakarą praleisti 😀 Ačiū už reportažą 😀 🌷