VIDEO Šeimadienis: kokias svajones pildo "Svajonių karavanas"

12. Apr 2014, 09:57 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Ar įmanoma auginti keturis vaikus ir turėti laiko svajonėms - savoms ir visų savo auginamų vaikų? Kaip iš tų 24 valandų atrasti dar laiko ir joms? 

Jurgita, Lietuvos daugiavaikių šeimų asociacijos prezidentė, keturių vaikų mama, užtikrintai linkčioja, jog ne tik įmanoma, bet ir privaloma rasti viskam laiko.

Svajonės gali turėti savo apčiuopiamą pavidalą, jei jas nusipiešime, pavyzdžiui, ant medžio išpjovų (kad būtų įdomiau) ir pakabinsime virš vaiko lovytės - tai mūsų svajonės, net ir tos, kurios dar neišipildė, jau mus džiugins vien savo buvimu.

Jurgita atvira svajonėms, auginant keturis vaikus, laiko reikia gerokai paieškoti, mat kartais didžiausia svajonė – atsikelti ir neveikti tiesiog nieko, bet tų pačių jėgų ji tuomet atranda būtent savo vaikuose, jų svajonėse...

Galima sakyti, kad būtent tokių akimirkų dėka ir gimė „Svajonių karavano“ idėja, kuriam savo laisvalaikį paskiria visa gausioji šeimyna.

Svajonių karavanas juos sujungė pirmiausia kaip šeimą - jie kartu keliauja kviesdami žmones keliauti, kiekvienas čia turi savo darbus, užduotis, o tikslas – paskatinti žmones svajoti, surinkti jų svajones ir įkvėpti jų įgyvendinimui...o kelias gal ir įgyvendinti.

Svajokime kartu!