VIDEO "Mamos dirbtuvėlės": siuvame pagalvėles

18. Dec 2016, 08:51 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kokių kalėdinių dovanų nori šiuolaikiniai vaikai, juk, atrodo, jie turi viską?! Tačiau meilės ir dėmesio jiems niekuomet nebus per daug. Todėl šių dienų vaikams turbūt labiau nei bet kada reikia laiko kartu.

Todėl trijų vaikų mama Anna, privilege.lt įkūrėja, sako, jog jai smagiausios dovanos yra tos, kurios talpina savy būtent tai.

Mamos dirbtuvėlės šįsyk įsikuria tikrose dirbtuvėse pas menininkus Anną ir Arnoldą, auginančius tris judrius ir smalsius berniukus. Tad dėl visų saugumo kūrybinis procesas šįkart bus suskirstytas į dvi dalis – pirmoje darbas, kurį atlieka tik mama, o tėtis pasirūpina vaikais, antroje – darbas, kurį atlieka jau visa šeima kartu.

Beje...kas dažniausiai atneša kalėdines dovanas? 

Anna sako, kad jos vaikams kalėdines dovanas neša tik mylintys artimieji.

Ir kartais pačios paprasčiausios džiugina labiausiai.

Norite sukurti pagalvėles - trys paprasti žingsniai: išsikerpate reikalingo dydžio audinį, susidaigstote jį adatėlių pagalba ir susisiūnate.

Na o kai jau turime pasiruoše pagalvėlę – kviečiame visus prisijungti prie bendro kūrybinio proceso...kurio rezultatas, suprantama atitinka kūrėjo amžių.

Tokia pagalvėlė, gal ir neatitinka klasikinio interjero keliamų reikalavimų, galbūt jos nepasidėsite ir savo svetainėje...bet ji tikrai atras savo vietą namuose ir  sušildys kaskart į juos žvelgiančius. Argi tai nėra taip pat dovana?