VIDEO: Kaip padaryti kūdikio delniuko atspaudą?

04. May 2013, 10:10

Mūsų mažyliai auga nepastebimai greitai. Bandyti sustabdyti ir pasilikti prisiminimui brangias akimirkas galima labai įvairiais ir skirtingais būdais. Mes Mamyčių klube nutarėme pagaminti mažų rankyčių atspaudą. Jei norite išmokti, žiūrėkite video siužetą.

 

Svečiuojamės pas mamą Rimą, auginančią du vaikučius – dvejų metukų Beną ir trejų mėnesių dar neturinčią Urtę. Tad mažylės rankytės atspaudėlį ir bandyime pasigaminti.

 

Kam nereiktų vargti minkant, kalant, pjaustant, gręžiant – imame specialų rinkinuką dayti tokius kūdikėlių delniukų ar pėdučių atspaudus. Rinkinuke yra rėmėlis, kurio vienoje pusėje įdėsite vaiko nuotrauką, kitoje - vaiko delno ar pėdutės atspauduką.

 

Imame specialų modelinaą ir pagaliuką jam suformuoti. Iškočiojame modeliną tam tikru sluoksniu ir įstatome vaiko pėdutę ar delniuką. Paliekame net kelioms dienoms, kad gerai sustingtų.

 

Tam, kad modelinas nekeliautų į burnytę, žinoma, reikia nuvalyti rankytes. Rankytėms neišsausėti padės Huggies soft skin drėgnose servetėlėse esantis taukmedžio sviestas - bene pats žinomiausias pasaulyje odos drėkiklis.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Šios servetėlės patiks mamytėms, kurios nori naudoti mažylio odos priežiūrai servetėles su lengvu aromatu.

 

{smallpic:3}

{smallpic:4}

 

Daugiau - Mamyčių klubo video siužete.