Veido procedūros, padedančios giliai sudrėkinti odą

Veido procedūros, padedančios giliai sudrėkinti odą

22. May 2019, 11:00 Sandra R. Sandra R.

Dažna moteris susiduria su tam tikromis veido odos problemomis.  Viena iš jų – sausa oda. Kai veido odai trūksta drėgmės, ji praranda savo elastingumą, tampa jautresnė, gali pradėti pleiskanoti, taip pat odos išsausėjimas paskatina odos senėjimo procesus bei raukšlelių susidarymą.

Kartais moterys išbando įvairiausius kremus, serumus, reguliuoja savo mityba ir t.t., bet vis tiek jas kamuoja odos sausėjimas. Taip pat prie to prisideda senėjimo procesai, kurie lemia hialurono rūgšties mažėjimą organizme. Efektyviai sudrėkinti veido odą gali padėti tam tikros procedūros, kurios suteiks Jūsų odai akivaizdžią naudą:

·    Mezoterapija – šios procedūros metu į odą mikroinjekcijomis yra suleidžiami vitaminai bei hialurono rūgštis. Atstatomas odos drėgmės balansas, stabdomi senėjimo procesai, skatinama baltymų gamyba ir t.t.

·    Biorevitalizacija – gilaus odos sudrėkinimo būdas, kai į odą suleidžiama gryna hialurono rūgštis. Sugrąžinamas odos elastingumas, stangrumas, ji yra puikiai sudrėkinta, skatinama odos regeneracija, mažinamos raukšleles.

·    Profhilo injekcijos – atliekant šias injekcijas prireikia mažiau dūrių, o rezultatai pasiekiami ypač greitai. Procedūros metu naudojama didžiausia hialurono rūgšties koncentracija. Oda yra giliai sudrėkinama, pakeliama, atstatomas jos elastingumas, oda tampa lygesnė, labiau švytinti.

·    PRP procedūra – tai visiškai natūrali procedūra, kadangi jos metu naudojamas paties paciento kraujas. Iš paciento yra paimamas nedidelis kiekis kraujo, išgryninama kraujo plazma, kuri yra praturtinta trombocitais ir suleidžiama į veido odą. Ši procedūra nesukelia šalutinio poveikio ar alerginių reakcijų. Veido oda atjauninama, sudrėkinama, sumažinamos raukšlelės, sugrąžinamas švytėjimas.

Šias procedūras rekomenduojama atlikti pavasarį bei rudenį, kadangi po žiemos bei vasaros gali būti jaučiamas stipresnis odos išsausėjimas. Kad būtų pasiektas maksimalus rezultatas, dažniausiai atliekamas procedūrų kursas, tačiau rezultatus galima pastebėti jau eigoje. Graži, sveika ir jaunatviška veido oda gali papuošti kiekvieną moterį!