Vasaros linksmybės prasideda

Vasaros linksmybės prasideda

28. May 2019, 15:55 Iddile Iddile

Pagaliau jau galima sakyti, kad į Lietuvą atėjo vasara! Kai gali realiai pasileisti plaukus, o vaikams nuauti batukus ir paleisti bėgioti po žolę. Nekalbu apie kiemuose pripildytus vandens baseinėlius ar kitas vasaros linksmybes. 

Su vasara kartu ateina ir vasariškos šventės. Vieni vaikai sulaukia savo gimtadienio, kiti vaikus krikštija, kai kas laiko abitūros egzaminus, o kiti tiesiog mėgaujasi vasara.  Su Gruodinukai turėjome nuostabią šventę skirtą Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Šventė, kuri vyksta vasara ir kuri yra skirta tik vaikams. Tad norėjosi šėlioti. (kadangi mes šventėme anksčiau, jūs dar turite laiko visa tai išbandyti). Pagrindinis akcentas buvo VĖJŲ GAUDYMAS tai yra muilo burbulai.. Ne šiaip sau muilo burbulai, o gigantiški arba pakeitus lazdelės voratinklių pynės burbulai. Rojus visą tą laiką ir praleido pritupęs prie skysčio mirkydamas lazdeles. Po šventės šios lazdelės keliavo dar į pajūrį ir Rojus visa tą šventę gaudymo ir mirkymo pratęsė pas močiutę kieme. 

Tad jei artėja Jums kokia šventė, kurią planuojate daryti lauke, labai kviečiu įtraukti šiuos muilo burbulus ir nepamiršti pasikviesti Gyvi Žaislai. šie žmogeliukai nuostabūs, jie geba suvieniti savo charizma ir didelius ir mažus. Galėsite iš šono stebėti, kaip nuostabiai laiką leidžia ir tėvai ir vaikučiai. 

Paįvairinti šventes visada NUOSTABU! Vaikai bus pilni įspūdžių ir prisiminimų, kurie sudarys ne tik gražiai papuoštą stalą ar dailią aprangą. gražios vasaros!

SU MEILE 

ROJAUS MAMA