Vasaros gidas. Baltojo tilto krantinė

Vasaros gidas. Baltojo tilto krantinė

06. Jul 2020, 12:09 ikke ikke

Šiandienos mūsų Vasaros gidas - kone pats Vilniaus centras - dar visai neseniai atnaujinta erdvė aplink Baltąjį tiltą. Kadangi mes gyvename viename iš Vilniaus miegamųjų rajonų, centre lankomės pakankamai retai. Spaudoje pamatę, kad pagaliau Baltojo tilto pakrantė atverta lankytojams, nusprendėme ir mes apsidairyti.
Atvykus vaizdas maloniai nustebino - pakrantė išties sutvarkyta - pasodinta daug medelių, pastatyta suoliukų pasėdėjimui, sutvarkytas pėsčiųjų takas, prisodinta gėlių bei krūmų. 


Dabar apie pramogas. Kadangi atvykome su vaikais, jiems buvo aktualiausia vaikų žaidimų aikštelė. Čia rasite ir paprastas sūpynes, ir taip vadinamas gandro lizdo sūpynes, laipiojimo bokštą, čiuožyklą bei smėlio žaidimų erdvę. 


​​​​

Taip pat panašu, jog turėtų greitu metu veikti ir fontanas.

Kiek vyresniems vaikams yra didelė krepšinio aikštelė, taip pat riedlenčių mėgėjams padaryta erdvė treniruotėms. Dar pastatyti stalai stalo tenisui.

Kaip ir seniau, yra nemažai tinklinio aikštelių bei sėdėjimo vietos žiūrovams.

Na o jei jokios veiklos nenorite, galima tiesiog pasidaryti pikniką miesto centre, čia yra paruoštos patogios sėdėjimo vietos :)


Iš tiesų džiugu, kad po tiek laiko kai žiūrėdavome į išarinėtą Baltojo tilto pakrantę, pagaliau išties galime pasigrožėti sutvarkyta aplinka :)