Vasaros gidas: Ką pamatyti Vilniuje?

Vasaros gidas: Ką pamatyti Vilniuje?

Ši vasara mums bene kasdien dovanoja nuostabų orą, tad nekeliauti būtų tiesiog nuodėmė. Šį kartą mūsų kelionės tikslas buvo - Vilnius. Jame svečiavomės jau seniai, tad ištaikę progą pagaliau nuvykome.

Vilniuje atradome kelias anksčiau dar nematytas vietas, tad dalinuosi mūsų kelionės įspūdžiais ir su jumis, galbūt ir jūs dar Vilniuje esate ne viską matę ir aplankę. 

1.Gedimino pilis - šį kartą nekilome apžiūrėti pilies iš vidaus, nes prieš kelerius metus jau teko joje lankytis, tai tik praeidami pro šalį pasigrožėjome, bet jeigu dar nesate buvę, būtinai užsukite, tikrai verta.

2. Vilniaus katedra - pastatų didingumas ir skulptūrų grožis tiesiog užburia, nors katedra matyta jau ne pirmą kartą, čia visada smagu pasivaikščioti. 3. Valdovų rūmai -  čia lankėmės pirmą kartą, tačiau ekskursijai siūlyčiau rinktis I ir II maršrutą, III mums asmeniškai nelabai patiko.

*Bilietų kainas rasite čia

4.Prezidentūros kiemelis -  prezidentūros pastato anksčiau gyvai nebuvome matę, tad pasivaikčiojome po kiemelį, aplinka itin gražiai sutvarkyta, daug gėlių, būtų smagu, kada pamatyti ir iš vidaus. 

5. ,,Zooparkas'' - čia mums labai patiko, ypatingai Gustui, daug daugiau gyvūnėlių nei teko matyti Kauno ,,Zooparke''. Labiausiai mus sužavėjo lemūrai ir surikatos. Gustas dar spėjo pamaitinti triušiukus ir pašerti žuvytes. 

*Už galimybę apsilankyti Vilniaus ,,Zooparke'', sakome ačiū mamyčių klubui.

Na, o bilietų kainas rasite čia

6. Belmontas -  nors čia spėjome apsilankyti jau beveik prieš pat sutemstant, tačiau buvome prižadėję Gustui didelę vaikų žaidimų aikštelę, kuri čia yra visai šalia Vilnelės. Na, o pažadus juk reikia ištesėti.

O ir pati tertiorija čia itin gražiai sutvarkyta, buvo smagu pasivaikščioti, Beje, ši aikštelė vaikams yra nemokama, tad tikrai kviečiu apsilankyti ir išbandyti, vaikai liks sužavėti, o ir nuo Vilniaus centro ne taip ir toli. Smagių akimirkų renkantis išvyką į Vilnių!