Vasaros gidas: Ką pamatyti Kaune?

Vasaros gidas: Ką pamatyti Kaune?

Į gimtąjį Kauną paskutiniu metu su šeima užsukame vis rečiau ir rečiau, dažniausiai darbo reikalais. Ir nors Kaune jau labai daug kas aplankyta ir pažįstama, vis dar atrandame vietų kurios sugeba nustebinti, galbūt ir Jūs dar nežinojote šių lankytinų objektų Kaune:

1. Marvelės upės slėnis - tai dirbtinai suformuotas kaskadinis krioklys, aplink yra miškas, kuriame galima pasivaikčioti, taip pat visai šalia kroklio rasite ir basakojų taką, kuris vaikams tikrai labai patinka.

2. Kauno ,,Zooparkas'' 

Gustui čia labai patinka, O svarbiausia - jeigu taip nutiko, kad oras nelepina ir nepavyksta apsilankyti Lietuvos zoologijos sode, kuris taip pat yra Kaune, tai itin puiki alternatyva, ypatingais su mažesniaisiais vaikais. Čia rasite ne tik naminių, bet ir egzotinių gyvūnėlių.

3. Lietuvos aviacijos muziejus 

4. Aleksoto apžvalgos aikštelė

*Bilietas  d.d.,,Zoopark" vaikams nuo dviejų metų ir senjorams - 6 eu, suaugusiems 7 eu.

Savaitgaliais ir švenčių dienomis, vaikams nuo dviejų metų ir senjorams 8 eu, suaugusiems 9 eu.

*Bilietas Lietuvos aviacijos muziejuje 3 € – suaugusiesiems ;
1,5 € – moksleiviams, studentams, kariams, nukentėjusiems nuo okupacijų asmenims, laisvės kovų dalyviams ir pensininkams (iki 80 metų);
lankymas nemokamai – ikimokyklinio amžiaus vaikams, našlaičiams, neįgaliesiems, 80 metų amžiaus ir vyresniems asmenims, Lietuvos muziejų darbuotojams, ICOM nariams, Lietuvos aviacijos veteranų sąjungos nariams. 

Smagių akimirkų renkantis išvyką į Kauną!