Jis šiek tiek minkštesnis už įprastinį, bet labai labai gardus. Prie sausainių galima dėti razinų, mėgstamų džiovintų vaisių, galima pamėginti ir su konservuotais vaisiais.
Varškės tinginiui reikės:
2 pakelių varškės
1 pakelio sviesto (minkšto, pastovėjusio bent kelias valandas kambario temperatūroje)
100 g cukraus
2 pakelių sausainių (vienas iš tų dviejų pakelių buvo kakavinių sausainių)
saujos džiovintų abrikosų
saujos džiovintų slyvų
Abrikosus užpyliau karštu vandeniu, šiek tiek pamirkiau, po to supjausčiau gabaliukais. Slyvų nepjausčiau.
Sausainius sulaužiau.
Sviestą ištryniau su cukrumi. Galima naudoti ir kondensuotą pieną, tiesiog šį kartą jo neturėjau, tai tiko ir cukrus.
Sviestą reikia ištrinti iki purumo, o po to sudėti varškę ir vėl labai gerai ištrinti ir išmaišyti.
Galiausiai įmaišiau vaisius ir sausainius. Visą masę sudėjau į maišelius, suformavau ir tada - į šaldytuvą. Skaniausias pastovėjęs per naktį.
Skanaus!
Skanu, bet maniškiui ir nepatiko vaisiai. Man toks pat klausimas iškilo kaip telenovele'i, kiek pildi kondensuoto pieno, bet aš pyliau ir panašiai 100g. Man jis gana minkštas gavosi, kažin jis toks turi būti? Parduotuvėj nebuvo pakeliais varškės, tik krepšelyje, o jame buvo 400g tai nežinau, ar atitiko.
labai skaniai skmba😉tik kiek kondencuoto pilti jeigu be cukraus?
butinai darysiu, tai man naujiena, ir nesunku
super tinginis, mano anyta toki daro, beprotiskai skanu😀
žinau vieną tinginio receptą su datulėmis. gal kada atsiųsiu receptą i mk.
kaip aciu!!!!!maniskis varskinis,tai sis dalykelis bus tikrai superr😀
Ačiū už gražius žodžius😀 Visi priedai - tai jau skonio ir fantazijos reikalas. Aš paprastai darau du variantus - vienas su priedais. Tą pati ir valgau.O kitas be, nes mano šeimynos vyrai nemėgsta džiovintų vaisių😀
Labai skanu, mano vyras toki daro, tik vietoj vaisiu deda zeles gabaliukus.
labai apetitnai atrodo😀 su vaisiais pasakaite😀
mane kitą kartą prašom tinginiu pavaišinti 😃 nors ir obuolių pyragas buvo skanus 😉
niam niam..... bet vaisiu atsisakysiu, as tai as, bet vyras nevalgo
gardu
kaip skanu reiks pasigamint....