Valentino proga – dovanokite jausmus!

Valentino proga – dovanokite jausmus!

13. Feb 2013, 00:00

Vasario mėnuo yra prisotintas šv.Valentino pasiūlymų. Tinkamai parinktos materialios dovanos irgi džiugina, bet, anot ajurvedos centro “Shanti” vadovų, lietuviai vis dažniau šia proga artimiesiems dovanoja tai, kas svarbiausia – jausmus ir emocijas.

 

Kad ir kaip norėtume, kartais neužtenka sąlygų apkabinti, pabučiuoti. O masažas yra gera priemonė tai parodyti. Po masažo dingsta nerimas, atsiveria širdys, paprasčiau yra išreikšti ir priimti jausmus.

 

Kartu praleistas laikas būnant apsuptiems žvakių, smilkalų ir profesionalių prisilietimų ne tik suartina, bet tampa įsimintinais ir šiltais prisiminimais. Pasitelkiant gerai atliktą masažą lengva išreikšti savo rūpestį, dėkingumą ar meilę. Po masažo dingsta nerimas, atsiveria širdys, paprasčiau yra išreikšti ir priimti jausmus.

 

Ajurvedos centro “Shanti” vadovai sitikinę, kad mylinčiam žmogui geriausia dovana yra jausmai. Gražiais jausmais dalintis dviese yra dar maloniau, todėl sukūrti tris pasiūlymai, kurie nuramins, atpalaiduos ir nusineš į Indijos pasakų oazes.

 

Pasiūlymuose rasite dovanų pasirinkimus vienam ir dviems asmenims. 

 

Plačiau apie pasiūlymą: http://vilnius.ajurveda.lt/valentino-proga-dovanokoite-jausmus/