Valanda tik sau

Valanda tik sau

19. Feb 2015, 00:02 irmantaite irmantaite
Kaip gera rasti laiko TIK SAU. Šiandien aš jo radau :) Vyresnėlis pasveiko, tad jau vėl darželyje. Vyras darbe. Mažasis užmigo pietų miegelio.  Tad šalin visus ruošos darbus, valymus,  skambučius... Būtų idealu jei galėčiau išeiti ramiai pasivaikščioti. Bet žinau, kad  šiandien tai neįgyvendinama. Todėl ramią valandėlę SAU leidžiu namuose.
Ką veikiau? 
Jau anksčiau buvau nusipirkusi kaukę veidui. Bet vis nerasdavau laiko jos panaudoti. Prie vyro ir vaikų jos nesidėsi. Būtų per daug klausimų, per daug juoko, per daug keistas atrodytų mamos veidas :) Na o šiandien tam tinkamiausias laikas. Laikas grožiui puoselėti :)
 
20150218231319-60661.jpg
 
O štai kitą pusvalandį ramiai gurkšnodama arbatą aš skaičiau. Knygas skaityti man labai patinka   :)
 
20150218231402-70285.jpg
 
Puikiai praleista valanda SAU :)
Ir štai prisiminiau. Gimus pirmagimiui, juk turėjom susitarimą su vyru, kad kartą į savaitę turėsiu laisvą vakarą.  Važiuodavau iki centro, nueidavau į kirpyklą, su drauge dviese susitikdavom... Bet kažkaip tyliai ramiai pradingo tas susitarimas. O gimus antrajam sūnui vėl viskas virto aukštyn kojom :)  
Dabar rodos ir randu minutę kitą sau.  Bet šio konkurso dėka supratau, kad noriu LAIKO SAU už namų ribų.
Tad labai džiaugiuosi supratingais namiškiais, jog  šį savaitgalį galėsiu ramiai viena keliauti į Knygų mugę. Ir žinoma atgaivinom susitarimą, jog kartą į savaitę vienas vakaras priklausys tik man :)