Vakaras dviese

Vakaras dviese

04. Jan 2013, 00:00

Ar pamenate, kada paskutinį kartą su vyru turėjote vakarą dviese?

 

Auginant mažylį dažnai pamirštame apie save, paskęstame namų ruošoje, buities rūpesčiuose. O gal to jūsų šeimoje nėra ir nepamirštate palepinti savęs bei vyro, pavyzdžiui, romantiška vakariene...?

 

O gal dažniau iš vyro sulaukiate pasiūlymo: mieloji, gal paliekame šiandien mažylį su močiute ir pažiūrėkime filmą tik dviese...?

 

Kuo jus paskutinį kartą nustebino vyras, jūs - vyrą?

04. Jan 2013, 20:25

oi laiptine😀

04. Jan 2013, 20:24

mes irgi taip pat kaip toj dainelej"kaip tik vaikelis ciucia liulia liulia" irgi prisimastom visokiu sau idomibiu romantisku pasisidejimu,pokalbiu vakaru dar per 6santuokos metus vis neissisnekam😀mane vyras visada 1karta i savaite lepina vonia ja ispuosdamas romantiskai,o po vonios masaza padaro😀 na o as kasdien kol namie stengiuos ka skaniai pagaminti ir dar priedo ko saldaus iskepti kadangi jis be saldumynu gyventi negali...net vienas kaimynas visada sako ka tavo zmona skaniai vel kepa kad visa laiktine kvepia😀))

04. Jan 2013, 10:18

mes daznai pasibunam vakarais romantiskai nors vaikas miega kitam kambary, bet tai netrukdo jei turi noro 😃

04. Jan 2013, 08:13

naujus metus sutikom dviese.sunus uze su buriu sveciu,o mes jaukiai leidome laike prie sventines vakarienes.laiko tik mudviem, mums pakanka,po 3men seima psipildys mazuleliu,va tada ji vertinsime labiau.