Už Avent geriau tik Avent

Už Avent geriau tik Avent

27. Nov 2017, 21:02 Mergaiciukas Mergaiciukas

Prieš keturis metus maitinau pirmą savo vaiką- sūnų. Buvo sunki pradžia, skausmas, nukramtymai, bet paskui viskas buvo puiku. 

Tik...Trūko laiko su savimi, baseino, susitikimo vienai su drauge.

Norėdama palikti vaiką su tėčiu ar močiute turėjau palikti pieno. Tad prieš keturis metus nusipirkau Avent elektrinį pientraukį. Aišku, kaina...Ji didesnė nei rankinio pientraukio. 

Tiesa, kai pirmą vaiką auginome, manėme, kad vieno vaiko pakaks. Bet praėjo 2 metai ir pradėjom planuoti antrąjį vaikutį. Kaip juokavome, arba dabar, arba niekada. Taip sėkmingai suplanavome ir gimė mūsų antra dukra,kuriai jau metukai. 

Ją auginti buvo daaaaaug lengviau, nei su pirmu vaiku, daug ką jau žinojau, buvo mažiau baimių, nemokšiškumo. Pati ją maitinu, bet karts nuo karto man tenka ją palikti su tėčiu ir reikia palikti pienuko, kurį ji įpratusi gauti prieš pietų miegą. Savo senojo Avent elektrinio pientraukio neradau po kraustymosi į naują butą. Labai apsidžiaugiau gavusi progą pabandyti Avent pientraukį, tik jau rankinį.

Pieną taip seniai nutraukinėjau, kad visko reikėjo mokytis iš naujo. Be reikalo pieno niekada nenutraukinėdavau, to nedarau ir dabar, tad atėjus mokslų dienai, nusitraukiau apie 100 ml pieno, tiek mano mergaitei puikiausiai užtenka, ji prieš tai normalų maistą valgo. Pieno reikia tik nusiraminimui.

Labai patogi pientraukio masažinė pagalvėlė. Švelni, priglundanti kuo puikiausiai, tokia guminė,bet švelni ir šilta. Labai lengvai ir greitai ištraukiau 100 ml pieno. Labai patogiai, be jokio skausmo, tempimo jausmo ištraukiau pienuką. Kaip instrukcijoje rašo, reikia sėdėti patogiai, atsipalaidavus, atsilošus, tada viskas bus puiku.

20171127205621-41810.jpg

Pientraukio išrinkimas, sterilizavimas ir surinkimas labai paprastas. Tiek rankinio pientraukio, tiek elektrinio priežiūra labai lengva, ko taip reikia užsiėmusioms mamytėms.

20171127210153-62705.jpg

Ačiū Mamyčių klubui ir Avent už galimybę išbandyti, ko dar nebandžiau.