Unikali proga tapti vaikiškos mados eksperte!

Unikali proga tapti vaikiškos mados eksperte!

08. Aug 2011, 07:00

 

 Mamyčių klubas stengiasi ir toliau jus stebinti įvairiais prizais ir siurprizais.


Šįkart norime pasiūlyti vienai iš Jūsų pasinaudoti unikalia proga dalyvauti vaikiškos kolekcijos pristatyme.

 

Lietuvoje vaikiškų rūbų kuriama nedaug, tačiau „Bug 2 hug“ jau spėjo pelnyti daugelio mamyčių simpatijas ir aplodismentus. Megztos rankomis vaikiškos kepurės, pirštinės, šalikai, kojinės, batukai, liemenės, vokeliai, kombinezonai, sarafanai, megztiniai ir daug gražių dalykėlių traukia akį nuoširdumu, paprastumu, stilingumu ir, aišku, kokybe.

 

{smallpic:1}


Kaip sako kolekcijos autorė ir dviejų vaikučių mama Asta Mackevičienė, jos mezginiai skiriami tokiam vaikui, „kurio tėvai kartu su juo aktyviai domisi muzika, menu, geru maistu, bendravimu su žmonėmis ir kitomis kultūrinės ekspresijos formomis.

 

Tokiam vaikui, kurio tėvai, gyvendami miesto triukšme, tuo pačiu vertina gamtos ramybę ir didingumą. Tokiems, kurie visose gyvenimo srityse renkasi kokybę ir paprastumą, o ne kiekybę ir didingumą“.

 

{smallpic:2}

{smallpic:3}


Vienai iš jūsų siūlome puikią progą smagiai praleisti vakarą:

 

  • Rudens – žiemos kolekcijos pristatymas vyks rugpjūčio 10 dieną, 18 valandą, Vilniuje "Europos p.c." esančioje „Happeak“ parduotuvėje.

 

  • Jos metu bus pristatyti naujos kolekcijos rūbai, veiks fotoparoda, o visus atėjusius šildys imbierinis vynas ir skanieji keksiukai. Planuojama renginio trukmė - apie 1 valandą.

 

  • „Mamyčių klubas“ turi unikalią progą vienai iš mūsų mamyčių padovanoti kvietimą į šią šventę. Pusiau juokais kalbant, ieškome "reporterio vienam vakarui". Manome, kad šis smagus renginukas tikrai praskaidrins Jūsų kasdienybę, leis minutei pamiršti puodus, vaikus ir kasdienę rutiną bei dovanos daug smagių įspūdžių.

 

  • Žinoma, MK tikisi, kad eidama į renginuką nepamirši fotoaparato ir įamžinusi smagiausias akimirkas, parodysi jas mums, MK mamoms.

 

Tereikia po šiuo straipsniu komentaruose parašyti „NORIU“ ir pagrįsti, kodėl? Nuoširdžiausio komentaro autorei ir atiteks kvietimas. Laimėtoją išrinksime šios dienos vakare ir susisieksime su ja.

 

Nepraleisk puikios progos!

 

blogietee blogietee 08. Aug 2011, 19:36

Bus smagu ir man, nes aš kaip tik neseniai domėjausi šios parduotuvės asortimentu 😉

08. Aug 2011, 18:23

Sveikinu rima, lauksim laaabai įspūdžių, nes įdomūs rūbeliai kiek čia pateikta 😉 😀

08. Aug 2011, 17:33

Sveikos, mamytės! Darbo diena į pabaigą, metas "atsirokuoti". Ačiū visoms mamytėms. Miela Blog'iete, sveikiname, kvietimas Jūsų. Brūkštelkite mums laiškutį į el.paštą redakcija@mamyciuklubas.lt Išsiųsime Jums kvietimą ir visą informaciją. Dabar belieka laukti įspūdžių iš šaunaus renginio ir sužinoti, kas gi madinga šį rudenį ir žiemą😀 Iki

08. Aug 2011, 16:20

beje, "noriu"😀

08. Aug 2011, 13:12

ups sorry, Prano turejo buti😉

08. Aug 2011, 13:12

Noreciau, bet gaila kad Vln...nes siu drabuzeliu autore ir nuostabiu dvynuku😛rano ir Algio mama- mano klasioke😛

blogietee blogietee 08. Aug 2011, 12:23

Spėju, neišrinks 😃 labai jau nenuoširdus komentaras 😃 😃 😃

08. Aug 2011, 12:19

Galėčiau ir aš pafotkint ir parašyt, tik gaila , kad čia Vilniuj 😃 bet jei išrinksite mane, padovanosiu kvietimą vilnietei mamai , vo kaip gerai parašiau 😃

blogietee blogietee 08. Aug 2011, 08:23

vau 😀 NORIU 😀 Nes turiu fotoaparatą ir moku rašyti 😉