Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos!

Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos!

30. Sep 2014, 16:02 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kad ir kaip nuvalkiotai skambėtų, bet vis tiek labai smagu pasakyti - TO DAR NEBUVO! Nes tikrai niekur nieko panašaus nevyko ir jūs būsite pirmosios, tai išbandžiusios. 

Kartu su "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramune Vaičiuliene kviečiame atsiųsti savo vaikučio (pageidautina vyresnio nei trejų) nuotrauką ir specialistė iš jos patars ir rekomenduos kokia papildoma veikla, būrelis šiam vaikui tiktų labiausiai!

20140922164919-13311.jpg 

Skamba neįtikėtinai? "Ramunė Vaičiulienė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Atsiųskite redakcija @mamyciuklubas.lt specialiai šiai užklausai padarytą vaiko nuotrauką, kurioje nufotografuotas visu ūgiu (ar bent iki kelių) žiūrintis tiesiai su laiško pavadinimu "Vaiko analizei" ir mes užklausą pateiksime Ramunei. Tai bus pirminė ne pilna analizė ir jūsų nuotrauka bus perduoda pagal atsiuntimo laiką. R.Vaičiulienės patarimai bus viešinami "Mamyčių klubo"puslapyje nurodant tik vaiko vardą ir amžių. Norėdami išsamesnės analizės - kviečiami kreiptis tiesiai į Ramunę personaloatrankoskitaip.lt.

SPECIALISTĖ APIBŪDINS PO VIENĄ VAIKĄ PER SAVAITĘ, TODĖL NENUSTEBKITE IŠKART NEGAVUSIOS ATSAKYMO - KAI BUS TEKSTAS APIE JŪSŲ ATSIŲSTĄ NUOTRAUKĄ, INFORMUOSIME EL.PAŠTU. Nuotraukos bus apibūdinamos eilės tvarka pagal gavimo laiką. Iškart atsiprašome, jeigu nespėsime apibūdinti visų!

R.Vaičiulienė yra trijų vaikų mama, kuri tik atsiradus mažyliams suprato, kad prieš tai pasirinktas profesinis kelias yra primestas visuomenės normų ir šablonų, o iš tiesų jos širdis linksta visai kitur. 

20140922162550-85818.jpg

"Nagrinėjant mano istoriją buvo daugiau nenormos nei normos. Bet visa tai išėjo man į naudą, nes darau ką noriu ir jaučiuosi laiminga. Pagaliau. Tobulėti dar yra kur ir tikiuosi bus iki gyvenimo galo", - teigia moteris. Ji nusprendė, kad darbas turi teikti malonumą ir vis labiau besigilindama į žmogaus vidų suprato, kad ši informacija ir yra kelias, kuriuo ji norėtų eiti. 

"Analizuoju žmones, jų savybes, sąsajas su galimais užsiėmimais, remdamasi informacija, kurią neša jų išorė: veidas, balsas, judesys, mimika ir kiti dalykai, kurie sujungia žmogų į visumą. Nepasitikiu testais, nes jie atima daug laiko ir juos galima apgauti, kaip ir pačiam save.

Žmonės atėję pas mane papildo žinią apie save arba pasitvirtina tai, ką jie visada norėjo daryti", - teigia specialistė. Pasirodo, jos metodai puikiai tinka ne tik suagusiems ar paaugliams, kurie sprendžia kurį universitetą pasirinkti, bet ir vaikams. Jau ikimokykliniame amžiuje iš jų bruožų galima nuspėti kokia veikla vaikui labiausiai tiktų ir patiktų, kurias savybes galima tobulinti ir ugdyti - gal visai tai ateityje pravers pasirenkant gyvenimo kelią!

Ekspertai
Gintarep Gintarep 30. Sep 2014, 21:27

👍

30. Sep 2014, 17:52

Laabai įdomu 😀