Ugnės įspūdžiai iš pėdučių mankštelės

Ugnės įspūdžiai iš pėdučių mankštelės

03. May 2012, 00:00


Pirmadienį, po visų dienos darbų išskubėjome į "Gemma" centrą. Buvo karšta, Ugnė pakeliui visą laiką miegojo, tad bijojau, kad šiek tiek būsim irzlios.

 

Čia lankėmės pirmą kartą, tad atvykome anksčiau, susipažinom su aplinka, apžiūrėjom gėlytes, įėjus į vidų išbandėm patogius krėslus ir laukėme mamyčių su vaikučiais.

 

{smallpic:1}

 

Kai susirinkome, Ugnė labai smalsavo, kas čia vyks ir ką veiksime, o nuėjus į sportuoti pritaikytas patalpas, smalsumas dar labiau išaugo.. 

 

{smallpic:2}

 

Nepabijojo Ugnytė pirma išbandyti paruoštą traselę, lipo laipteliais, ėjo kaip gandras aukštai keldama kojytes per kliūtis, pašokinėjo ant batuto, tūpė, šokinėjo, ėjo per "dygliukus", prisitraukinėjo rankytėm gulėdama ant suoliuko, darė kuliaverstį, ropojo per tuneliuką, sėdėjo mamai ant pilvo ir mankštinosi kartu.

ugne

Tikrai daug visko veikė, o kas labiausiai stebino, kad pirmą kartą taip šauniai viskas pavyko. Vėliau einant per traselę trečią, ketvirtą kartą, ėmė gudrauti ir nedaryti tų pratimukų, kurių nenorėjo.

2

{smallpic:3}

 

Labai patiko mušti į būgnelį ir čia visiškai mano pagalbos neprireikė. O kamuoliukai kiek laimės suteikė - tai Ugnės mylimiausi žaislai, tai nelabai norėjosi atiduoti. Vėliau, žinoma, karštis, šioks toks nuovargis padarė savo, bet mes vis tiek likome labai patenkintos. Eidamos namo, čiauškėjome kaip mums buvo smagu, grįžusi pasigyrė ir tėčiui, pademonstravo iškart kuliaverstį.

 

Dabar stengiamės pritaikyti pratimukus kasdienybėje, lipdamos laiptais pažiūriu, kad kojytes statytų pakaitomis, pavaikštome kaip balerinos ant pirštų galiukų, ant kulniukų.

 

Svarbiausia, kaip sakė kineziterapiautė, kad turi dirbti pati mamytė, tada ir vaikutis klausys.

 

Na, o mes tariam AČIŪ Mamyčių klubui už puikų vakarą:)

 

Ugnė ir Vaida (umama)

03. May 2012, 13:28

Tikra saunuole buvo.

03. May 2012, 11:49

Sveikos, mielosios. Smagu, kad jau pajudėjo pasivaikščiojimo karavanas 😀 Nesvarbu, kiek mūsų šįkart bus, svarbu, kad smagiai praleistume laiką ir atrastumėte bendraminčių. Gal dar kuris miestas susiorganizuos ir paskelbs susitikimo vietas? Iš aktyviausių pasivaikščiojimo organizatorių išrinksime keturis smagiausius reportažus po pasivaikščiojimo ir apdovanosime Huggies prizais! Tad nesnauskite - burkitės į pasivaikščiojimą sekmadienio vidurdienį.