Trumpai apie mane...

Trumpai apie mane...

22. Feb 2016, 17:33 Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas

Sveiki!

Sunku pristatinėti save. Ir ne tik todėl, kad reikia sugalvoti, ką parašius. Sunku kalbėti būtent apie save konkrečiai. Papasakoti apie savo šeimą, apie savo vaiką būtų daug lengviau... Galbūt, ne tik sunku, kažkiek baisu : „O jei kam nepatiks“, „O jei nesugebėsiu“, „O jei“... Ir būtent dėl to nusprendžiau jums papasakoti apie save, būtent dėl to ir rašau blogą „Mamyčių klube“.

Būdavo, kad tokios baimės neleisdavo man pasinaudoti geromis progomis, dažniausiai pasirinkdavau saugiausią, ramiausią, bet tikriausiai ne man geriausią kelią. Ne taip seniai supratau, kad tai kartais neleidžia išpildyti savo norų, pasiekti savo tikslų, todėl reikia pažvelgti savo baimėms į akis ir imtis veiksmų. Mano pastangas įvertino ir vyras, sakė, kad esu kaip naujai gimus:)

Taigi, esu Laura ir balandžio pirmąją dieną man sukaks 29 metai. Tikriausiai dėl to, kad likimas man parinko tokią datą, visiškai nemoku meluoti, todėl net ir nebandau to daryti, žinau – būsiu išaiškinta. Tačiau, tuo pačiu, nesu ir labai patikli, susipažinus su nauju žmogumi turiu jį gerai pažinti, kad galėčiau lengvai bendrauti. Manau todėl, kai atsiduriu naujoje vietoje su nepažįstamais žmonėmis, galiu pasirodyti uždara ir tyli. Su šeima ir draugais, žinoma, tokia nebūnu :)

Labai mėgstu užsiimti įvairiais rankdarbiais, ypač siuvinėti, nerti, megzti. Pastaruoju metu stengiuosi išbandyti kuo daugiau naujų technikų, vis ką nors naujo pasidaryti savomis rankomis. Ir taip pradžiuginti ne tik save, bet ir aplinkinius. Viena mano pažįstama sakė, kad moteris gali pasikrauti energijos tik kurdama – man tinka šis posakis.

Nuo mažens mano gyvenime labai didelę dalį užima muzika. Ir mokykloje, ir universitete nepraleisdavau progos atsidurti ant scenos, dalyvavau chorų, ansamblių veikloje, pasirodydavau solo. Dabar pagrindinė mano scena namai, o klausytojai dukrelė su vyru. Kai mūsų princesė buvo visai mažutė, tikriausiai daugiau jai viską sudainuodavau, nei pasakydavau :D

Na, o pats didžiausias džiaugsmas mano gyvenime – mano šeima. Ištekėjau jauna, vos sulaukus 20m. Iš tikrųjų niekada man nereikėjo „išsilakstyti“, ir niekada to nepasiilgau, visada man buvo ir yra svarbu stabilumas. Prieš pusantrų metelių susilaukiau dukrytės, ji yra pats geriausias gyvenimo projektas . Dabar svarbiausias mano tikslas – šeimos laimė. Aišku, nepamirštu ir savęs – jei noriu, kad būtų laiminga mano šeima, turiu būti laiminga ir aš.

Tai tiek trumpai apie mane, bet tikiuosi šiek tiek mane pažinote:)

 

 

 

 

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 22. Feb 2016, 20:50

Puikus prisistatymas! 😀🌷

Loreta_K Loreta_K 22. Feb 2016, 18:25

Malonu susipažinti Laura 🌷

ODISEJAaa ODISEJAaa 22. Feb 2016, 17:46

👋😀🌷