Troškinys kitaip

Troškinys kitaip

07. Apr 2010, 08:00

 

Sėdėjau vieną vakarą namie ir galvojau, ką pasigaminti...ir sugalvojau.

 

Jums reikės:

Bulvių

Kopūsto

Kiaulienos faršo

1 kiaušinio

1 svogūno

2 šaukštų baltojo vyno

Prieskonių

Druskos, pipirų

3 šaukštų sviesto

 Paruošimas


 Visus faršui skirtus komponentus sumaišome (svogūnus smulkiai supjaustome). Bulves supjaustome mažais kubeliais ir dedame į indelį (čenachinę), ant viršaus dedame paruoštą faršą ir dar ant viršaus uždedame smulkiai supjaustyto kopūsto.

 

{pic:1}

{pic:2}

{pic:3}

 

Viską užpilame vandeniu su prieskoniais arba vištienos kubeliu (pagal skonį) ir uždengiame dangteliu. Kepame 30 min. su dangteliu ir dar apie 20 min be dangtelio, apie 190 laipsnių karštumo orkaitėje.

 

{pic:4}

 

Skanaus!

 

Rasa Karlonienė

11. Apr 2010, 08:57

Na juk rasiau kad galima arba kubeli arba prieskoniu su vandeniu,jai nedapilsit tai prisvils turi troskintis,reik kad vandenuko beveik iki virsaus butu po to issitroskins

08. Apr 2010, 13:11

kam sultinio kubelius naudot? Juk ir taip ir prieskonių ir riebaliukų gana..Hm...juk tai chemija

07. Apr 2010, 13:12

skanu 👍
o mes wisda perkam kumpio farsa, ir jis nebuna lb riebus, sumala prie musu akiu 👍

07. Apr 2010, 10:35

siga77 pilti į farša kartu su prieskoniais

07. Apr 2010, 09:32

Skanu turėtų būti 😀

07. Apr 2010, 08:43

Atrodo skaniai, bet kur ir kada pilti baltaji vyna?