Sėdėjau vieną vakarą namie ir galvojau, ką pasigaminti...ir sugalvojau.
Jums reikės:
Bulvių
Kopūsto
Kiaulienos faršo
1 kiaušinio
1 svogūno
2 šaukštų baltojo vyno
Prieskonių
Druskos, pipirų
3 šaukštų sviesto
Paruošimas
Visus faršui skirtus komponentus sumaišome (svogūnus smulkiai supjaustome). Bulves supjaustome mažais kubeliais ir dedame į indelį (čenachinę), ant viršaus dedame paruoštą faršą ir dar ant viršaus uždedame smulkiai supjaustyto kopūsto.
{pic:1}
{pic:2}
{pic:3}
Viską užpilame vandeniu su prieskoniais arba vištienos kubeliu (pagal skonį) ir uždengiame dangteliu. Kepame 30 min. su dangteliu ir dar apie 20 min be dangtelio, apie 190 laipsnių karštumo orkaitėje.
{pic:4}
Skanaus!
Rasa Karlonienė
Na juk rasiau kad galima arba kubeli arba prieskoniu su vandeniu,jai nedapilsit tai prisvils turi troskintis,reik kad vandenuko beveik iki virsaus butu po to issitroskins
kam sultinio kubelius naudot? Juk ir taip ir prieskonių ir riebaliukų gana..Hm...juk tai chemija
skanu 👍
o mes wisda perkam kumpio farsa, ir jis nebuna lb riebus, sumala prie musu akiu 👍
siga77 pilti į farša kartu su prieskoniais
Skanu turėtų būti 😀
Atrodo skaniai, bet kur ir kada pilti baltaji vyna?