Kepenėles tikriausiai mėgstate visi, tad siūlau pasigaminti skanų ir tikrai nesudėtingą patiekalą.
Reikės:
vištienos kepenėlių,
bulvių,
miltų,
1 kiaušinio,
1 svogūno,
1 stiklinės pieno,
aliejaus,
sviesto,
„vegetos“.
1.Kepenėles nuplauname, apvoliojame miltuose ir kepame aliejuje.
{pic:1}
2.Kitoje keptuvėje ant sviesto pakepiname svogūną, įdedame šaukštą miltų ir supilame pieną, įdedame vegetos pagal skonį.
3.Apkepintas kepenėles dedame į paruoštą padažą, uždengiame dangtį, troškiname ant labai mažos liepsnos apie 20 min.
{pic:2}
4.Kol kepenėlės troškinasi, pasigaminame bulvių košę: virtas bulves sutriname, dedame šaukštą sviesto, įmušame kiaušinį, vėl greitai viską pertriname.
{pic:3}
5.Viską sudedame į lėkštę. Salotas rinkitės pagal skonį.
{pic:4}
Skanaus!
Lina Riaubienė
skanu ,bet tik mama su teveliu valgo 😀
😀 😀
nu verdu tikrai daugiau,kad rytojui liktu nes kazka vel is jos gaminu,ar virtinius su bulvem ar zemaiciu blynus(tipo dujas taupau)😉😃
o cepelinai su kepenelem tikrai jega Zivile. As dar virtinukus darau su tokiu idaru, taip pat super skonis 😀
turbut linacka daug priverdi koses 😀 as cia del surugimo 😀 pas mus tai tokie patiekalai neuzsistovi 😀 nepsupyk,bet tikrai pirma kart apie ta kiausinio idejima i kose isgirdau 😀
labai mėgstu kepeneles ar kepenis, kasdiena galeciau valgyti 😀 ir vaikiukui duodu, nes gelezies saltinis.
i padaziuka dar labai tinka kmynu ziupsnelis,labai geras skonis😀labai megstu kepenis😉
taip ir galvojau kad klausit kam kiausinis😀nuo kiausinio kose puresne ir negreit surugsta
nu pirma karta girdziu kad i kose dedamas kiausinis. as tai ipilu biski pieno ir sviesto 😀
mes irgi prie tų,kurie nevalgo kepenėlių
Siaip labai jau skaniai atrodo,bet nelabai valgau kepeneles.
Nelb.jas mėgstu, bet retkarčiais gaminu kaip močiutė mokė, tai pirštus galima apsilaižyti, lb panašiai kaip ir čia😀
kepeneles labai skanu,tik nesupratau,kam tas kiausinis i bulviu kose ?
oi aip skaniai atrodo 😀 mano skaniausias patiekalas kepeneles 👍
skanu.megstu kepeneles.