Triušiukų slėnis ir mažiems ir dideliems

Triušiukų slėnis ir mažiems ir dideliems

02. Aug 2017, 23:27 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Visai netoli Utenos, Antalamėstės kaime (Saldutiškis), adresu Girios g. 2 yra pasakų šalis, kuri vadinasi Triušiukų slėnis.

20170802232724-93523.jpg

Nuostabi vieta visai šeimai! Čia ras ką veikti ir mažas ir didelis. Labai svetingi šeimininkai papasakos apie triušelius ir kitus gyvūnus, vaikai galės ne tik apžiūrėti žvėrelius, bet ir pažaisti smėlio dėžėje, pasisupti ant sūpynių ar pašokinėti ant batuto.

Tiek vaikai,tiek tėveliai galės pamėtyti "į kašį".

Yra dvi erdvios pavėsinės, kuriuose galima pasislėpti nuo saulutės, ar, kaip mūsų atveju, nuo lietaus, galima atsinešti ir savo lauknešėlį pietums gamtoje.

Beje, galima čia ir gimtadienį atšvęsti. Tiesa, be alkoholio, kas manau yra visai teisinga. Reikia tik iš anksto susitarti.

O jau gyvūnų! Įvairiausi triušiukai, dekoratyvinius galima ir ant rankų palaikyti ir paglostyti. Yra įvairių paukščių. Ir ne tik naminių. Galima pabendrauti su dideliu svarbiu ponu stručiu. Pasigrožėti žemaituke arba paglostyti labai draugiškai nusiteikusius ponius.

Tikrai neįmanoma išpasakoti viso džiaugsmo, kurį jaučia ir tėveliai ir vaikai, reikia čia pačiam pabūti. O koks smagumas buvo po lietaus bėgioti basomis! Tai kaip mažos atostogos kaime! 

Grįžom murzini ir laimingi. Rekomenduoju visoms šeimoms, jei turit galimybę, būtinai užsukit.