Giedrė siūlo gardžią ir lengvai pasigaminamą pievagrybių sriubytę.
Mums reikės:
Pievagrybių, supjaustyti griežinėliais - 250 gramų
Svogūno, nedidelis - 1 vienetas
Porai - 0,5 vieneto
Sviestas - 50 gramų
Sultinys, vištienos - 250 gramų
Pienas - 250 ml
Juodieji pipirai, druska
Grietinė - 120 ml
Kvietiniai miltai - 2 šaukštai
Puode ištirpdyti sviestą, sudėti grybus, pjaustytą svogūną ir porą, kepti 5 min., kol suminkštės.
Suberti miltus ir išmaišyti. Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų, viską gerai sumaišyti. Sriubą uždengti ir apie 20 min. virti, kartais pamaišant.
Viską smulkintuvu sutrinti, kol pasidarys kreminė masė.
Patiekti su skrebučiais.
Skanaus!
aciu uz recepta 😀 sriuba jau garuoja ant stalo 😀 niam biam 😀
Skaniai atrodo 😀 maniškis vis zyzia trintos sriubos, reikės kada nustebinti 😀
kodel miltai? jei del tirstumo tai ju nereikia 😀 gali sublenduoti..o,kaip pasiilgau misko grybu sriubos mhhh