Trinta pievagrybių sriuba

Trinta pievagrybių sriuba

17. Mar 2011, 08:00

Giedrė siūlo gardžią ir lengvai pasigaminamą pievagrybių sriubytę.

 

Mums reikės:

Pievagrybių, supjaustyti griežinėliais - 250 gramų  

Svogūno, nedidelis - 1 vienetas  

Porai - 0,5 vieneto  

Sviestas -  50 gramų  

Sultinys, vištienos - 250 gramų  

Pienas -  250 ml  

Juodieji pipirai, druska 

Grietinė -  120 ml

Kvietiniai miltai -  2 šaukštai

 

Puode ištirpdyti sviestą, sudėti grybus, pjaustytą svogūną ir porą, kepti 5 min., kol suminkštės.

 

Suberti miltus ir išmaišyti. Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų, viską gerai sumaišyti. Sriubą uždengti ir apie 20 min. virti, kartais pamaišant.

 

Viską smulkintuvu sutrinti, kol pasidarys kreminė masė.

 

Patiekti su skrebučiais.

 

Skanaus!

18. Mar 2011, 11:20

aciu uz recepta 😀 sriuba jau garuoja ant stalo 😀 niam biam 😀

17. Mar 2011, 22:15

Skaniai atrodo 😀 maniškis vis zyzia trintos sriubos, reikės kada nustebinti 😀

17. Mar 2011, 16:37

kodel miltai? jei del tirstumo tai ju nereikia 😀 gali sublenduoti..o,kaip pasiilgau misko grybu sriubos mhhh