Trijų sūnų mama ir jos nuostabus kūnas - ar ne pavydu?

Trijų sūnų mama ir jos nuostabus kūnas - ar ne pavydu?

15. Oct 2013, 16:48 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Nuotraukos viršuje užrašas anglų kalba - KOKS YRA TAVO PASITEISINIMAS? 

Iš tiesų, verčia susimąstyti...

Maria Kang yra 32 metų amžiaus ir augina tris nuostabius berniukus pametinukus, kurie gimė 2009, 2010 ir 2011 metais. Tik pasižiūrėjus į sportine liemenėle ir šortukais pasipuošusią mamytę, tikrai to net nepagalvotum. 

Ši nuotrauka Facebook tinkle išplito žaibiškai ir ją pamatė net 16 milijonų žmonių, kurie parašė daugiau nei  12 000 komentarų. Įspūdingi skaičiai!

Tiesa, negalvok, kad daugelis jų gyrė puikiai atrodančią moterį. Anaiptol! M.Kang sulaukė tūkstančių piktų, pagiežingų ir mokančių komentarų, kuriuose ji vadinama netikra ir įžeidžianti kitus. 

20131015092026-28993.jpg

"Aš norėjau įkvėpti žmonės" - aiškina puikios išvaizdos moteris, kuri turi daugiau nei 80 000  gerbėjų. "Norėjau pasakyti, kad žinau, jog jeigu turite vaikų - neturite laiko. Bet jeigu aš galiu, reiškia ir tu gali taip pat."

Nuo to laiko, kai pradėjo publikuoti savo nuotraukas prieš metus, Maria sulaukė daug kritikos, todėl neseniai ji paskelbė atsiprašymą, kurį ji vadina "ne atsiprašymu".

"Man gaila, jog mano nuotraukos tau sukėlė tokias negatyvias mintis. Aš nesigilinsiu į detales, jog kovoju su savo genetika, turėjau valgymo sutrikimų, dirbu pilną darbo dieną dviejuose savo versluose, neturiu auklės, nesu natūraliai liesa ir nedirbu su asmeniniu treneriu. Štai ką aš pasakysiu apie tai. Tai, kaip jūs interpretuojate - tai ne mano kaltė, o jūsų. Pirmas žingsnis turėti savo gyvenimą, kūną ir likimą yra valdyti savo mintis, kurios išeina iš jūsų galvos. Jūs jas sukuriate. Taigi, jeigu norite toliau "nekęsti" šios nuotraukos, nekęskite daugelio kitų dalykų savo gyvenime."

Žinoma, kaip dažniausiai būna socialiniuose tinkluose, šis atsiprašymas taip pat sulaukė piktų komentarų. 

Visus šiuos kaltinimus M.Kang nukreipė į vieną "Dažniausiai užduodamų klausimų" puslapį, kuriame ji atvirai atsako į klausimus ar ji dirba, turi auklę, ar visi vaikai jos, nes atrodo labai skirtingai. 

Kaip jai pasisekė pasiekti tokių puikių rezultatų? Maria teigia, jog ji sportuoja penkias šešias dienas per savaitę apie valandą, kurios metu pusvalandį daro tempimo, o kitą pusę valandos kardio pratimus. 

Ji nežiūri televizijos, keliasi šeštą ryto ir kol, pavyzdžiui būna parke su vaikais ji nesėdi ant suoliuko su telefonu, o sportuoja ir jai labai daug padeda vyras. 

Ar jus įkvepia ar piktina toks pavyzdys? 

06. Nov 2013, 16:53

labai panorejus viskas imanoma😀saunu ,kad mama pries savo mazuosius nepasirodo jog paluzi ,pavargusi ar nesusitvarkiusi😀jei moteris viska speja ,tikrai dziugu ,nes savo izvaizdai ir laiko reikia ,nevisoms tai pavyktu😀

Krisliukas Krisliukas 16. Oct 2013, 14:17 JurgaT

😃 ačiū Jurga, prajuokinai iki ašarų
taip, atrodau beveik kaip ta moteris, tik pilvą reiktų suremontuot ir būtų gerai 😃 tada jau aš FB galėsiu reklamuotis...

16. Oct 2013, 13:21 krisliukas

Kriste ko tau pavydėt, nes čia gryna tu 😉

16. Oct 2013, 11:48

suuper! as irgi taip atrodysiu kai turesiu du 😃 o kad viskas imanoma tai 100 proc.

gintarerei gintarerei 15. Oct 2013, 20:23 motinysteveza

pagalvojau ta pati, net nezinau ar zaviuosi zmogumi, nes suvokdama, koks tai gyvenimo kruvis, nezinau ar ji ne per daug susitelkusi ties ta isvaizda. Manau dar labai svarbu gyvneimo prioritetai ir geriau keli ir kokybiskai ispildomi, negu bandoma viskas ir po keliu metu perdegi fiziskai. Svarbiausia vidine ramybe ir meile sau, o su tuo naturaliai grazus ir kunas (nebutinai fiziskai istreniruotas) ir grazi siela ir daug laiko su vaikais. Kartais per daug pabreziama kiekybe (kaip as daug visko speju), bet nekalbama apie kokybe.

Krisliukas Krisliukas 15. Oct 2013, 17:22

pavydu 😛 ir labai labai puiku, kai moterys myli save ir savimi rūpinasi... kad gyvenimas nestoja ties vaikais.. ir nesiteisinama, kad neturiu laiko, nespėju... reikia tik noro, ir visur gali spėti 😀

15. Oct 2013, 17:22

Ech pavydu 😀 bet su vyro pagalba pradejau eiti i sporto kluba ir jau jauciu jog kelnes laisveja 😀 taip kad manau reikia noro ir tikrai kuna galima patobulinti,ypac kas neapdovanotos genais 😀

motinysteveza motinysteveza 15. Oct 2013, 17:17

man nėra pavydu, pamačius vien tik nuotrauką. kadangi nežinau jos gyvenimo, nežinau kaip rūpinasi vaikais, o gal ji susitelktusi tik ties savo išvaizda?

mane įkvepia moterys apie kurias žinau šiek tiek daugiau nei nuotrauka. kurios suderina darbą, šeimą ir dar puikiai atrodo.
vaikai be abejonės nėra pasiteisinimas.

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 15. Oct 2013, 17:01

Eh, as tarp juodo ir balto pavydo ribos 😃 tiesiog tik patiko mintis, jog vaikai nera pasiteisinimas