TRI-BIO - tai puiki ekologiška alternatyva ir namuose visur švara!

TRI-BIO - tai puiki ekologiška alternatyva ir namuose visur švara!

26. Dec 2018, 21:37 DandM DandM

TRI-BIO eko valymo produktai pasiekė mūsų namus pačiu laiku. Kaip tik buvo pasibaigęs indų ploviklis, indų visa kriauklė, ir štai, natūralus ekologiškas INDŲ PLOVIKLIS atskubėjo į pagalbą. Jį pirmiausia ir išbandėme. Dėl savo sudėties plaunat indus rankos neišsausėja ir neskilinėja. Plaunu visuomet be pirštinių. Beje, pats indų ploviklis mažai putoja ir tai mane džiugina, nes kiti, neekologiški indų plovikliai kaip dušo želė užputoja, kad net lėkščių nesimato :) Su vos keliais ploviklio lašeliais išploviau visą kriauklę indų, o ir prikepusi skarda blizgėte blizgėjo. Įsitikinau, kad priemonė nebūtinai turi gerai putoti, jog pasiektum gerą rezultatą.

20181226200501-91250.jpg

20181226200524-87408.jpg

Labai patiko valymo priemonių pakuočių dizainas. Balta spalva man siejasi su švara, o žalia su ekologiškumu. Pakuotes patogu paimti, ypač, kai turi rankenėlę. Atsidaro įprastai, kaip ir visos kitos. Sandarios ir saugios nuo mažų rankelių. O žalias ryškus maišelis taps geriausiu pirkinių krepšeliu :) Be to, glaudūs informaciniai lapeliai su nuotrauka apie produktą, puikiai jį pristato, pateikta svarbiausia ir paprastam žmogui reikalingiausia informacija. Kadangi indaplovės ir laminuotų grindų neturime, tad šių priemonių (indaplovės tablečių "viskas viename" ir probiotinio laminato ploviklio) išbandyti neteks (jos buvo pateikiamos mažose pakuotėse - pabandymui).

20181226201213-50227.jpg

Namuose auga mažasis drabužių terliotojas, tad skalbinių krepšys būna kone kasdien pilnas kartu su tėvelių drabužiais. Visada džiaugiuosi priemonėmis, kurios yra draugiškos mažyliams, t.y. be kvapiklių ir dažiklių, juk kūdikių oda tokia jautri. Tad atėjo metas išbandyti natūralų EKO SKYSTĄ DRABUŽIŲ SKALBIKLĮ, pagamintą su biologiniais fermentais ir mineralais, be fosfatų, chloro baliklių, toksinių medžiagų, GMO. Skalbdama drabužius, ypatingai vaikiškus, visuomet papildomai naudoju skalbinių minkštiklį dėl drabužių minkštumo ir švelnumo. Šis TRI-BIO natūralus EKO SKALBINIŲ MINKŠTIKLIS rekomenduojamas kūdikiams, turintiems jautrią odą, o taip pat ir alergiškiems žmonėms. Pirmiausia skalbiau spalvotus drabužėlius, kurie nebuvo baisiai purvini, turėjo ‘šviežias’ namie gamintų košyčių, vaisių, sulčių dėmeles. Išskalbė puikiai, dėmelių neliko, padžiauti drabužiai kvepėjo gaiva ir švara.

20181226201934-21289.jpg

Toliau sekė baltų drabužėlių eilė. Jų nebuvo tiek daug, tačiau dėmelės ant kai kurių jau įsisenėjusios. Aišku, skalbiant natūraliomis priemonėmis akį rėžiančio baltumo pasiekti tikrai nepavyks, tačiau kai kurias dėmes tikrai pašalins. Pavyzdžiui, ant smėlinuko esančią šlapimo dėmę tikrai panaikino, pridedu nuotrauką prieš ir po (žiūrėti nuotrauką viršuje). Tačiau senesnės pirktinių košyčių dėmelės ant drabužėlių liko. Čia greičiausiai jau reikia dėmių išėmėjo ‘įsikišimo’. Tad ir panaudojau natūralų EKO PURŠKIAMĄ DĖMIŲ VALIKLĮ, kuris dėl savo sudėtyje esančių bio-enzimų ir mineralinės kilmės ingredientų, pašalino visas dėmes. Ši priemonė tinka ne tik spalvotiems, bet ir baltiems drabužiams. Užtenka vos kelias minutes palaikyti užpurškus ant dėmes. Man tai saugus pasirinkimas vietoje stiprių cheminių valiklių, ypač kalbant apie kūdikio drabužėlius.

20181226204900-76417.jpg

Po švenčių stalo mano mylima medvilninė staltiesė buvo nusieta maisto bei vyno dėmėmis. Jau maniau, kad sunkiai įveiksiu atsiradusias dėmes, tačiau TRI-BIO dėmių valiklis su jomis puikiai susitvarkė.

20181226205057-67720.jpg

Mažasis namų gyventojas kasdien 'šluoja' grindis ant pilvo surinkdamas visas namų dulkes, tad buvo labai smalsu išbandyti ir PROBIOTINĮ EKO UNIVERSALŲ GRINDŲ VALIKLĮ, kuris sumažina infekcijų riziką, valo ir dezinfekuoja mikroskopiniu lygiu. Visi namai su medinėmis grindimis, tačiau valiklis puikiai tinka ir linoleumui, akmeniui, plytelėms, laminatui, parketui ir t.t. Talpa labai didelė, ekonomiškas, ypač koncentruotas, tad labai mažai reikia ir užteks ilgam! Grindis plaunu kone kasdien, bet rezultato tarsi nėra. Ant šluotos aiškiai matosi 'skuduro' spalva - pilka, o plauta dar buvo praeitą dieną. Šis ploviklis įsiskverbia į grindų įtrūkumus ir suteikia daug gilesnį valymą, kas man ir patiko. Be to grindys nebuvo slydžios. O, ir tai, kad valiklis visiškai bekvapis mane visai džiugino, nors įprasta grindis buvo plauti su valikliu, turinčių kvapą, pavyzdžiui, gėlių.

20181226210517-85642.jpg

Na, ir paskutinioji mano išbandyta priemonė, tai natūralus EKO WC VALIKLIS, kuris ne tik valo, balina, bet ir dezinfekuoja bei šalina rūdis. Atrodo tarsi daro tą patį, ką ir kitos wc priemonės. Tačiau jis neturi šlykštaus chloro kvapo, nes jo tiesiog nėra sudėtyje, kaip ir agresyvių tirpiklių. Šį valiklį panaudojau ir vonios valymui ir rezultatu džiaugiuosi. Vonia kvepia švara.

20181226211749-41367.jpg

Mūsų šeimai svarbu plauti ir valyti su EKO priemonėmis, nes namuose gyvena jautriosios odos gyventojai, tad rūpinamės ne tik kūdikio, bet ir savo sveikata. EKO produktai neturi dažiklių ir kvapniųjų medžiagų, kas įprastai erzina ir alergizuoja. TRI-BIO priemonės taip pat efektyvios kaip ir ir gerai žinomos cheminės priemonės. Produkcija koncentruota, todėl ekonomiška naudoti, tausoja paviršių ir aplinką.