TRI-BIO produkcija. Testuoju indaplovių tabletes

TRI-BIO produkcija. Testuoju indaplovių tabletes

11. Sep 2017, 12:10 RenataŪselienė RenataŪselienė

Pirmiausia tai dėkoju už galimybę išbandyti naujus produktus, su kuriais neteko dar susidurti.

Susidomėjau šia produkcija, nes ji yra ekologiška ir tinka alergiškiems žmonėms. Kadangi mūsų šeimoje auga trys vaikai, norisi, kad jų aplinka būtų kuo sveikesnė ir natūralesnė. 

Pirmasis mano bandymas buvo mėginant TRI-BIO indaplovių kapsulę. Labai pasisekė, nes visą produkcijos siuntą gavau penktadienį, prieš savaitgalį, kai visi būnam namuose ir indų prisikaupia nemažai. 

20170911120845-70904.jpg

Šis bandymas buvo atliekamas pakraunat į indaplovę daug tikrai purvinų indų, tokių kaip keptuvė, riebūs indai. Ją jungiame bent kelis kartus į dieną, tad man be galo svarbu, kad indai būtų išplauti kuo švariau.

Pakuotė. Dvi kapsulės buvo įdėtos į dėžutę. Pati kapsulė sandariai supakuota plėvelėje. Asmeniškai man labai nepatogiai, nes norint ją išimti teko pavargti, kol išpakavau. Bepakuojant kažkiek jos ir patrupėjo. 

20170911120921-75288.jpg

Kvapas neutralas, neįkyrus be jokių dirbtinių kvapiklių.

Efektyvumas: išplauna tikrai labai švariai, indai blizgėjo, jokių riebių dėmių ar neišplautų likučių,kas kartais pasitaiko su kitų gamintojų kapsulėmis. 

 

 

Išvados: tikrai naudočiau ir toliau, jeigu tik kapsulė būtų supakuota kitokiu pavidalu, leidžiančiu ją lengviau išsilupti.