TRI-BIO. Mano atradimas Nr.1

TRI-BIO. Mano atradimas Nr.1

07. Mar 2018, 09:48 Raudona braškė Raudona braškė

Kai namuose maži vaikai, turbūt nevienai norisi, kad namų aplinka būtų valoma su saugiais ir kiek įmanoma mažiau kenkiančiais sveikatai valikliais. Tačiau dažniausiai norai, nesutampa su galimybėmis (turiu omeny itin didelę ekologiškų valiklių kainą, nepakankamą valiklių efektyvumą ir t.t.).
Dažniausiai ekologišką chemiją naudoju skalbimo srityje, kur viskas 'arčiau kūno'. Esu bandžiusi kelis ekologiškus valiklius įvairiems paviršiams, tačiau vis netenkindavo rezultatai po valymo su jais. Tad tekdavo sugrįžti prie anksčiau naudotų efektyvių, tačiau neekologiškų valiklių, nes kai namie auga mažas vaikas visus buities darbus norisi atlikti iš pirmo karto ir kad nereiktų valymo kartoti kelis kartus tam, kad pasiekti norimą rezultatą.
Gyvenom pusiau ekologiškai iki tol...kol Mamyčių klubo dėka atradau TRI-BIO. Ir tą atradimą drąsiai galiu apibūdinti kaip - meilė iš pirmo pavalymo :)

20180307083527-70407.jpg

Natūralios indaplovių tabletės "All in one", kitaip "Viskas viename" mano nuomone savo efektyvumu tikrai nenusileido kitoms naudotoms indaplovių tabletėms. Maloniai nustebau, nes prieš naudojimą buvau nusiteikusi skeptiškai ir indų plovimą bbuvau pasiruošusi pakartoti. O laukė tikra staigmena!!!
Šioje patraukliai, stilingai ir profesionaliai atrodančioje dėžutėje gyvenančios indaplovių tabletės daro stebuklus. Neliko jokių nešvarumų (net ir nuo pridžiuvusių maisto likučių), jokio riebumo pojūčio ant indų ir tas jausmas kai ištrauki indus kvepiančius gaiva (t.y. jokio dirbtinio sintetinio ar likusio maisto kvapo). Viskas blizga, tviska. TRI-BIO pateikia dvi skirtingų dydžių indaplovių tablečių pakuotes - 25 ir 50 vnt. Labai nustebino itin prieinama jų kaina.
Na ir kita indaplovės eko 'draugė' - TRI-BIO natūrali indaplovių druska, kurios poveikis turbūt ryškiausiai bus pastebimas šiek tiek vėliau.
20180307085119-45724.jpg
Bet po indaplovių tablečių pateiktos staigmenos, tikiu, kad šį druska tikrai patiks mūsų indaplovės filtrui.
20180307085418-88010.jpg

Kiti du TRI-BIO testuoti produktai - indų plovimo balzamas ir indų plovimo skystis. Abu šie produktai neturi aštrių ir sintetinių kvapų. Kvapas abiejų panašus, sunkiai apibūdinamas, tačiau neliekantis nei ant rankų nei ant indų. Sūnus pauostęs, pareiškė, kad kvepia "žaliai" :) . Balzamas tirštesnės konsistencijos, skystis skystesnis. Ypač patiko indų plovimo balzamo pakuotės dizainas ir tai, kad pakuotė turi dozatorių, kuris leidžia itin taupiai naudoti ploviklį. Smagu, kad abu plovikliai nepavojingi vaikų rankytėms, tad plauti indus drąsiai ir ne sąžinės griaužaties leidžiu ir sūnui.
Indų ploviklių neigiamas poviekis odai man ypač išryškėja žiemą, kai patalpos intensyviai šildomos ir išplovus indus tenka tekinom skuosti rankas pasitepti kremu, nes apima nežmoniško sausumo ir niežulio pojūtis. TRI-BIO  sudėtyje yra odą švelninančio vitamino B5, jie rekomenduojami žmonėms, kurių oda jautri. Išplovus indus su šiais plovikliais laukiau kaip sureaguos rankų oda, poreikis pasitepti kremo vistik išliko, tačiau jokio niežulio nebuvo.
Padariau eksperimentą. Gyvename mieste, kuriame tiekiamas vanduo palieka ypač daug kalkių nuosėdų. Tą puikiai pastebiu, nes namie turime didelį akvariumą, kurį valant kalkių stalaktitus tenka tiesiog nulaužyti nuo dangčio. Tad išplovus indus, jų nešluosčiau,o palikau nudžiūti. Labai nustebino, kad ant stiklinių indų beveik nesimatė kalkinių lašelių nuosėdų. Ir taip žiūrėjau prieš šviesą, ir taip sukiojau. kažkas nepaprasto ir neįtikėtino.
Tada ėmiausi puodo dugno prie kurio pastebėjau pridegusių riebalų. Lengvai. Būtent toks žodis tinkamiausias tam procesui, kuris įvyko. Lyg kokioje TV rodomoje reklamoje. Lengvai patryniau ir neliko. Visdar negalėdama patikėti,kad tokie dalykai vyksta su paprastu indų plovikliu (ir dar ekologišku) ėmiausi orkaitės. Riebalais apšaudytas orkaitės stiklas - lengvai, griovelis į kurį subėga vandens koncentratas su įvairiais nešvarumasi - lengvai. Aišku naivu tikėtis,kad indų ploviklis įveiks rimtus degėsius ar grotelių nešvarumus, bet tai ką pamačiau pavergė mano širdį.
20180307092349-63830.jpg

Prie testuojamų TRI-BIO produktų pilnų pakuočių gavau universalaus grindų ploviklio mėginuką, kurio turėtų užtekti 2 kartams. Prisipažinsiu, kad nesu grindų ploviklių mėgėja. Grindis plaunu šepečiu-kempine, tad naudojant grindų ploviklius su tokiu šepečiu itin erzina jų besaikis putojamas ir dėl to gausaus putojimo atsirandantys dryžiai grindims nudžiuvus. Dar erzindavo, kad išplovus grindis su plovikliu po namus dar ilgai sklaidydavo tas sintetinis gėlių, citrinų ar kitoks kvapas. Dėl išankstinių nuostatų šį produktą išbandinėjau itin skeptiškai. Beeeeet...ir vėl, patys didžiausi komplimentai. Saikingas putojimas, jokių dryžių po plovimo, jokio riebių grindų pojūčio, blizgus paviršius ant kurio nesimatė jokių pėdučių net einant trečia dieną. Grindys tiesiog žibėjo. O kas labiausiai patiko, kad visi nešvarumai ir mūsų augintinio plaukai tiesiog stebuklingai pritraukiami prie šepečio kempinės. Nežinau kokia čia technologija, bet su kitais plovikliais tekdavo per kelis kartus grindis blizginti kol pavykdavo surinkti viską ant šepečio. Ir kas svarbiausia - jokio nosį erzinančio kvapo. Šis univeralus TRI-BIO grindų ploviklis mane iš skeptikės, pavertė į mylėtoją. Tokią mylėtoją, kuri po poros plovimų (beje mėginėlis man naudojosi itin skalsiai ir užteko tikrai ilgiau nei 2 kartams) nuskuodė į MAXIMĄ (šiuo metu šiai buitinei chemijai ten kaip tik taikoma 40 proc. nuolaida) ir nusipirko pilnas šio, bei laminatui skirto ploviklio pakuotes. Užteks ilgam (net 40 kartų, o gal net dar ilgiau) ir kaina ypač patraukli.
20180307093607-92414.jpg
Na o po visų buitinių darbų darbelių jau žinojau,kad mano rankų laukia TRI-BIO natūralus eko skystasis muilas. Elegantiška pakuotė, išsukamas dozatorius. Muilas rekomenduojamas žmonėms, kurių oda jautri ir sausa, jokio kvapo, parabeno ir dažiklių, tad drąsiai įkurdinu jį vonioje matomoje vietoje, kad ir mažasis galėtų plautis rankytes. Paskaičius šio muilo aprašymą supratau, kad rankų laukia tikras SPA. Dėl suintensyvėjusio odos sausėjimo šildymo sezonu labai privengdavau muilų, bet šis tikrai nesukėlė beprotiško noro kuo greičiau rankas teptis kremu. TRI-BIO pateikia dar ir kreminį rankų ploviklį ypač jautriai odai. Ar gali kas būti švelniau.
Šis testavimas kaip niekad man sukėlė geras emocijas ir šimtaprocentinį atradimo džiaugsmą, nes esu absoliučiai patenkinta visais išbandyti pateiktais produktais. Pasinaudojusi palankiomis kainomis parduotuvėje šiai buitinei chemijai įsigijau kelis produktus papildomai.
Pats nuoširdžiausias AČIŪ mamyčių klubui ir TRI_BIO už pažintį. 100 procentų sutinku su šūkiu ECO-TAI, KAS VALO! Būtent tokia man ir pasirodė TRI-BIO ekologiška chemija, valanti - konkrečiai ir patikimai, bet neatliekanti šalutinių (namų kvėpinimo) procesų. Nuo šiol tikiu, kad tai aks ekologiška gali būti ir labai veiksminga.