TRI-BIO gaminių apžvalga: natūralus eko skystas skalbiklis baltiems skalbiniams

TRI-BIO gaminių apžvalga: natūralus eko skystas skalbiklis baltiems skalbiniams

20. Sep 2017, 12:41 Loreta_K Loreta_K

TRI-BIO natūralus eko skystas skalbiklis baltiems skalbiniams per visą tą laiką buvo naudojamas dažniausiai - beveik kas rytą į mokyklą Gediminą leidžiu su baltais marškinėliais po uniforma, kurie jam iš mokyklos grįžus būna beveik visada sutepti. Tad baltus drabužius tenka skalbti mažiausiai 2-3 kartus į savaitę.

PAKUOTĖ: gaminio pakuotė graži, aiškiai parašyta, kad skirta baltiems skalbiniams. Kaip ir ankstesnės TRI-BIO naudotų gaminių (skalbiklių, minkštiklių) pakuotės su rankena patogi tiek paiimti į rankas, tiek dozuoti. Gaminys ypač koncentruotas - jo užtenka 30 skalbimų.

20170920123111-90764.jpg

KVAPAS IR KONSISTENCIJA: skalbiklis vidutinio tirštumo, rusvos spalvos, keisto kvapo, putoja mažai. Pagamintas iš augalų, su biologiniais fermentais ir mineralais. Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų ir dažiklių, todėl tinka naudoti linkusiems į alergines reakcijas. Be fosfatų, chloro baliklių, abrazyvinių ir toksinių medžiagų, GMO.

VEIKSMINGUMAS: skalbiklis puikiai išplovė murzinus vyresnėlio baltus marškinėlius bei maikutes. Skalbiniams išdžiuvus nesijautė jokio nemalonaus kvapo, taip pat nešiojant nesukėlė jokios alerginės reakcijos.

Man patiko, rekomenduoju!