Tradiciškas karbonadas

Tradiciškas karbonadas

02. Feb 2010, 08:00

 

Mama Roberta nori pasidalinti dar vienu receptuku. Kai reikia greitai ir skaniai pasigaminti, jis – kaip tik.

 

Reikės:

mėsos (kiaulienos ar jautienos);

prieskonių;

kiaušinio;

miltų (arba manų, arba džiūvėsėlių).

 

Gaminimas

 

Supjaustome mėsą maždaug 1 cm pločio gabaliukais, įtriname prieskonių mišiniu( druska, pipirais, mėsos prieskoniais ar kt.), palaikome, kad įsigertų prieskoniai.

 

{pic:1}

 

Tuomet išmušame mėsytę, pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame miltuose (ar kt.) ir kepame įkaitintoje keptuvėje.

{pic:2}

 

Patiekiame su mėgstamu garnyru ir bulvėmis.

{pic:3}

 

Štai ir viskas – skanaus!

 

Roberta (robke)

29. Apr 2010, 20:32

Aš košių ir nededu 😃
niekas dabar įsitikinau ko tavęs taip nemėgo niekas 😃
lora į lėkštes niekas netapšnoja 😃 o pačios matomai su pasidabruotais įrankiais valgot, ant baltos staltiesės 😃 PRAJUOKINOT. ATsiųskit pačios ką nors tada rodykit savo išmonę, nes apšikt kitą lengviausia kai pačios po šluota 😃

16. Feb 2010, 23:32

1. Kas taip keciupo pritapsnojo???
2. Maximoj stalo irankiai po 2 LTL neblogi

06. Feb 2010, 00:29

nuobodybe,mesgalio gabalas,fui o sakutes kokios senoviskos,,

05. Feb 2010, 12:01

robke,nepyk,bet man ir manu kose skanu,taciau nededu recepto kaip ja virt.

03. Feb 2010, 23:35

>>>pritariu spange daržovės(garnyras) labai svarbu, papildo patiekalo skonį 👍
>>>lappute - nuobodus, bet pati pabrėžiai SKANUS 😛 tai gal ir įnešk ką nors naujo ? 😉

03. Feb 2010, 19:48

svarbiausia tai darzoves prie tokio kepsniuko 😀

03. Feb 2010, 16:27

manau,cia skyrelis,kuris turetu inesti kazka nauja,arba priminti primirsta sena,bet sis receptas tai jau pats ivardintas kaip ,,tradicinis,,,tai jis toks nuobodus kaip ....bet nesigincyju kad skanu

02. Feb 2010, 20:44

Na, kad ir skanu ir greit pagaminama, aš ir dažnai darau, nes mėgsta maniškis ir tėvukas jo (mes su tėvukais gyvenam) tai kai reik greit labai tinka 😃
>>>edy ačiū 😉 svieste pakepinti svogūniukai žymiai skanesni nei aliejuj 👍

02. Feb 2010, 19:52

svieste pakepinu smulkiai supjaustytus pievagrybius,poto svoguno idedu,truputi miltu ,pieno ir ant galo sudedu prieskoniu ir viskas.skanaus😀

02. Feb 2010, 17:52

taip, robke, lietuviai - tikri mėsėdžiai 😃 ir mes dažnai juos darom 😉 skanu

02. Feb 2010, 15:40

Paprasta, bet labai skanu😀

02. Feb 2010, 15:36

Lietuviai mėsėdžiai, tai nesistebiu, kad dauguma juos gaminam 😉 😃
>>>edy pasidalyk receptuku 😉
>>>austyte būtų šaunu ir taviškį pamatyti 😀

02. Feb 2010, 14:32

as dar padarau padaziuka su pievagrybiais😀

02. Feb 2010, 13:36

skanu 😀

02. Feb 2010, 12:51

kaip tik pietauju 😃 karbonadziuka

02. Feb 2010, 12:38

skanumelis

02. Feb 2010, 12:17

👍 skanu, mes kitaip truputi kepam, kada reiks ideti jai nera 😀

02. Feb 2010, 11:49

mes ir daznai kepam,dukros megstamiausias patiekalas😀

02. Feb 2010, 11:12

tokius daznai kepame 😀

02. Feb 2010, 09:53

Niam niam😀

1 2