TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Mums taip patiko žiema...

TOKIA MŪSŲ KASDIENYBĖ. Mums taip patiko žiema...

24. Feb 2021, 00:55 jaldija jaldija

Pavasaris visai čia pat. O mes dar  nenorim atsisveikinti su žiema. Ech… mums patiko tas žandus deginantis šaltukas, patiko  baltas rūbas užklojęs laukus.
Iš tiesų tai be galo smagu, kad gamta šiuo karantino laikotarpiu padovanojo tikrą žiemišką orą ir grožį.
Daug gražių akimirkų galėjome patirti ir užfiksuoti. Žingsniavome, puotavome gamtoje, statėme besmegenius ir džiaugėmės kitų statiniais…

Bandėme kuo daugiau užfiksuoti žiemiškų kadrų. Kas žino, gal vėl negreitai galėsime pamatyti tokius vaizdus.



Ir dar išbandėme tai ko niekada nebuvome darę.  Išdrįsome ir mes basomis po sniegą palakstyti. O kartą pabandę ir neišsigandę kartojome dar ir dar kartą. Neįtikėtinai geras jausmas.

Nereikėjo toli keliaut, kad atsidurtumėm pilyje. Kokią gražią, daugiau nei dviejų metrų aukščio,  pilį pastatė viena kūrybinga šeima.

Netrukus džiaugsimės pasirodžiusia žaluma, bet dabar šiek tiek liūdna, nes teks žvelgti  į iš po sniego išlindusių purvynų vaizdus. Pasivaikščiojimus apsunkins telkšančios balos. 
Bet tikriausiai ir tame rasime kažką gražaus. Privalėsime rasti, kad mūsų kasdienybė taptų spalvingesnė. Pabambėsime, padejuosime, bet tikrai kuo nors paįvairinsime  savo kasdienybę.
Su artėjančiu pavasariu.

floryte floryte 25. Feb 2021, 21:42

Ši žiema kompensavo ir praėjusią besniegę žiemą. Net per Užgavėnes nevarėm žiemos šiais metais - galėtų dar paviešėti tokia maloni viešnia :-).

Gintarep Gintarep 24. Feb 2021, 11:22

Nerealu!!!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 24. Feb 2021, 10:58

Vow kaip gražu 😀 tikrai buvo pasakiška žiema