Tobula figūra su elady.lt

Tobula figūra su elady.lt

12. Apr 2017, 22:22 LePukuota LePukuota

Šįkart teko išbandyti labai intymų dalykėlį - korsetą graciją. Kuri mamytė nenorėtų akimirksniu padailinti savo formų. Ačių MK ir elady.lt. :)

20170412215654-22164.jpg

Elady.lt dirba šaunus kolektyvas! Merginos atsakys į klausimus, patars kokį dydį pasirinkti. Siuntinuką gavau paštu (prieš tai gavau registracijos nr., kurį galėjau sekti), viskas dailiai supakuota, atidariusi dėželę randu ne šiaip prekę, randu tikrą dovaną! Korsetas elegantiškai suvyniotas juodame popieriuje, skubu išpakuoti. Po gimdymo nešiojau formuojančias aukštu liemeniu kelnaites, o korseto gracijos dar neteko devėti, tad tikrai įdomu išbandyti kažką naujo. 

20170412221001-94926.jpg

Pasirinkau S/M dydį, nes esu smulkaus kūno sudėjimo, nors pilvukas po gimdymo žinoma kaip reikiant pūpso. Nors korsetas atrodo mažytis, bet yra labai tamprus ir apsivilkti nėra labai sudėtinga, patogiai užsisega ties pilvo sritimi ir užsegimai pasislepia po užtrauktuku, apačia reguliuojasi trimis eilėmis užsegimų. Korsetas gracija Forming Silhouette priglunda tobulai prie kūno, jokių raukšlelių, akimirksniu pagerina laikyseną, pakelia krūtinę, lieknina, dailina užpakaliuką. Niekur neįsirėžia, tiek petnešėlės, tiek apačioje geras pasiuvimas, apsivilkus nesimato po drabužiais jokių siulių. Likau labai labai patenkinta vaizdu. Tiesa po kiek laiko pečių linija jautėsi pavargusi, bet čia kalta mano laikysena, gracija signalizuoja, kad laikas ir pasportuoti :) 

Dėželėje buvo ir reklaminių bukletų ir nuolaidos kuponėlis, akis tikrai yra į ką paganyti ir išsirinkti iš elady.lt. Dar kartelį Ačiū!