Tinginio balandėliai

Tinginio balandėliai

08. Sep 2010, 08:00


Aš kaip įprastai pagaminau savo vyrui balandėlius, tačiau liko dar virtų kopūstų lapų ir įdaro. Taigi, sugalvojau štai ką.

 

Papjausčiau likusius kopūstų lapus ir truputėlį juos apviriau, kad taptų minkšti (apie 5 min.).

Tuomet paėmiau likusį faršą, sumaišiau jį su kiaušiniu ir apvirtais kopūsto lapais.

Suformavau kotletukus, apvoliuojau maltuose džiūvėsėliuose ir apkepiau ant silpnos ugnies.

Štai ir viskas.

 

Skonis, kaip tikrų balandėlių, o darbo kone per pusę mažiau:) Be to, sunaudoji visus nepanaudotus tikriems balandėliams gaminti likučius, o tai šiais laikais, oi, kaip praverčia:)

 

Šiam receptui Jums reikės:

kopūsto lapų,

mėsos įdaro su ryžiais ir prieskoniais

kiaušinio,

maltų džiūvėsių.

 

SKANAUS.

08. Sep 2010, 17:00

mergaitės, krakmolo reikia tuomet, jeigu padauginat kopūstų😉 aš jo nenaudojau ir man, kaip matot, niekas nesubyrėjo😉
indrex na, man laaaaaabai sunkiai gaunasi atplėšt tuos kopūsto lapus, kai gaminu balandėlius, nors ir apviriu kopūstą, bet vis tiek ganėtinai ilgai užtrunku😉

08. Sep 2010, 15:27

ydomiai atrodo reiks kada isbandyt, kad ir paprastus balundzius daryt ne daug darbo, bent man taip atrodo

08. Sep 2010, 13:42

as kaip tik tik ka baigiau gaminti si patiekala. Taip, krakmolas cia butinas, nes kitaip byra jie 😉

08. Sep 2010, 13:21

As tj su padazu dar patroskinu ir su kopustu viskas okey buna 😀

08. Sep 2010, 10:25

as taip patv tarkuodavau kopusta, taciau kepant jis neperkaisdavo iki galo, todel manau nuplikius gausis daug geriau 😉

08. Sep 2010, 10:22

as nesakau kad kopijuoji, tik esu macius panasu recepta 😀

08. Sep 2010, 09:54

astonja tiesą pasakius, dar ne vieno recepto nepasiėmiau iš MK, arba pati sugalvoju, arba pasižiūriu per vieną stebuklingą pus. tasty food berods, nes ten nerealiai skanios foto😉

08. Sep 2010, 09:21

As tj tarkuoju kopusta, todel nereik apvirti, o be to panasus receptukas jau buvo, man rodos ar ne zivile ji buvo atsiuntus 😀

08. Sep 2010, 08:23

darydavau tokius, tik va, kad kopusta apvirt reikia nezinojau 😀 butinai ismeginsiu sendien pat 😉