TINDI šampūnas daro stebuklus

TINDI šampūnas daro stebuklus

10. Nov 2015, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kadangi Mamyčių klubas šiuo metu išbando TINDI šampūną-prausiklį, nusprendėme ir mes nepraleisti progos.

Mano dešimtmetės dukros Saulės plaukučiai gana ilgi ir labai mėgsta veltis. Ne kartą bandėme kirpti, tačiau jau tokia plaukų prigimtis, matyt, tad ėmėme naudoti po plovimo visokias primones, kurios leidžia plaukus lengviau iššukuoti.

Pamačius šampūną TINDI, šovė tokia mintis - išbandome, gal gi jis padės ir plaukams bus geriau. Juolab, labai viliojo užrašas "draugiška sudėtis" bei "su alyvuogių aliejumi ir medetkų ekstraktu".

Nieko nelaukusios šampūną-prausiklį ėmėme testuoti iš visų pusių.

20151109205308-84419.jpg

Kvepia saldžiai

Vienas svarbiausių ir pirmutiniausių kriterijų, lemiančių, ar tą šampūną naudosime - tai KVAPAS. Kad ir pati geriausia būtų pasaulyje priemonė, tačiau jei kvapas nepatiks, erzins - jo nenaudosime. Atidarom - mmm...toks saldus saldus ir viliojantis vasaros kvapas. "Kaip braškė...ne ne..gal kaip žemuogė....Ai nežinau, bet labai skanu", - šypsosi dukra.

Vadinasi, kvapas tiko ir patiko!

Testuojame toliau...Saulė pati jau moka išsimaudyti, tačiau plaukus dar jai padedu ištrinkti. Labai patogi priemonė - du viename - ir prausiklis, ir šampūnas. Ypač patogu, jei reikia kur keliauti - įsimeti tik vieną pakuotę. 

Tiko "atopinei" odai

Kadangi mano dukros oda yra labai jautri, nuo pat kūdikystės pasireiškia atopinio dermatito požymiai, labai svarbu, kad prausiklis nebūtų alergizuojantis. Tad labai nudžiugino, kad TINDI toks ir yra - be alergizuojančių kvapų, dažiklių ir parabenų. Saulė pati nusitrynė kempine kūną, tik nusistebėjo, kodėl neputoja. Gal sakau, todėl, kad "labai sveikas odai", nes esu girdėjusi - kuo mažiau visokių priedų, tuo mažiau putoja.

Na ir galiausiai atėjo metas trinkti Saulutės nepaklusniuosius plaukus.

20151109205501-34597.jpg

Mmm, kaip skaniai pakvipo visas vonios kambarys :) Parašyta, kad akių negraužia, tad dukrai sakau, kad gali ir neužsimerkti. Bet ji iš įpratimo užsimerkia ir dar užsidengia veidą rankomis, kad "saugiau" būtų, nes jau laaabai nuo pat mažens nemėgsta šio proceso.

-Mama, matau, kad nieko neputoja...

(Kaip gali matyti, jei užsimerkusi :)

-Todėl, kad šis šampūnas "labai sveikas"...

Aš irgi nusistebėjau, kad šampūnas beveik neputoja, tačiau tai nėra rodiklis, kad šampūnas keistas. Plaukučiai išsiplovė kuo gražiausiai!

Ryte šukuojant jie blizgėte blizgėjo, o ir kelių pleiskanų neliko. Bent taip pasirodė. Stebėsime, kaip bus po antro plovimo, gal vis lengviau ir lengviau juos iššukuosime TINDI dėka.

20151109205343-19147.jpg