Testuojame Philips Avent kramtymui atsparų puodelį

Testuojame Philips Avent kramtymui atsparų puodelį

24. May 2018, 08:42 ikke ikke
Visų pirma dėkojame MK ir Philips Avent už galimybę išbandyti naująjį kramtymui atsparų puodelį su snapeliu.
Philips Avent gaminių išbandėme tikrai nemažai ir nei vienu dar nenusivylėme, tad buvo labai įdomu išbandyti ir dar vieną produktą.
Dukrytė iki šiol naudojo tik vieną gertuvę, kuri labai paprasta ir paskutiniu metu šiek tiek pradeda erzinti tas nuolat išsipilantis vanduo, ypač jei gertuvę įsidedu į kuprinę, tuomet ir kuprinės šonas būna šlapias, arba grindys, arba mašinos sėdynė.
Naujoji Philips Avent gertuvė savo išvaizda tikrai nemažai skiriasi nuo mūsų senosios gertuvės, tačiau dukrytė puikiai perprato, kaip ja naudotis, galbūt dėl to, kad ji labai primena buteliuką.
20180524083907-66197.jpg
Tik išpakavus, dėmesį patraukė gana ryškios spalvos, manau tokios ir turi būti mažiems vaikams.
Taip pat labai patiko, kad buvo labai išsami instrukcija, kaip buteliukas susideda, kaip jį prižiūrėti, suderinamumas su kitais Philips Avent buteliukais ir kt.
Philips Avent gertuvė labai paprastai susideda, ją sudaro 4 dalys, tad manau ją gali lengvai surinkti netgi seneliai ar kiti su vaikų auklėjimu ne itin susidūrę žmonės :)
Vaikui taip pat labai patogu paimti ir nešiotis visur su savimi. Susiaurintas buteliuko vidurys ir taškeliai tose vietose leidžia labai patogiai ir lengvai išlaikyti puodelį rankose.
Mums, palyginus su senąja gertuve, labai patiko gertuvės talpa, kuri yra 300 ml. Senąjį tekdavo labai dažnai pildyti, nes dukra geria tikrai nemažai.
Dar labai patiko tai, jog net ir stipriai purtant apverstą gertuvę, iš jos išlašėjo tik keli lašeliai, tad manau vandens pratekėjimo problemos mes tikrai neturėsime.
Taip pat labai didelis privalumas tai, kad gertuvė užsidengia atskiru dangteliu, tad galima būti ramiai, kad snapelis neįlis į kokį nors smėlį, nesusilies su kilimu, žeme ar kitais nešvarumais.
20180524084028-47775.jpg

Nuo šiol ši Philips Avent gertuvė keliaus su mūsų dukryte visur, nes tai yra labai patogi priemonė tiek keliaujant, tiek einant pasivaikščioti į lauką, tiek naudojant papraščiausiai namuose.

Mes likome labai patenkinti, todėl rekomenduojame ir kitiems tėveliams ;)