Testuojame Moller‘s

Testuojame Moller‘s

06. Oct 2016, 15:05 bartas bartas

Ačiū labai už suteiktą galimybę testuoti Moller‘s žuvų taukus. Džiaugiamės ir jaučiamės atsakingos pateikti savo atsiliepimą.

Pati niekada nesu bandžiusi ir ragavusi natūralių žuvų taukų, kažkodėl galvojau, kad nelabai skanūs. O pasirodo labai klydau. Prieš duodama vaikui, turėjau pati paragauti ir parodyti, kad tai skanu ir papasakojau kaip sveika. Ir nustebau, kad jie iš tiesų skanūs! Labai maloniai nuslysta gerkle ir ją suvilgo. O svarbiausia, neabejotinai jų teikiama nauda, nes sudėtyje yra menkių kepenų aliejus, Omega3, vitaminai A, E, ir D. Nors tai natūralūs žuvų taukai be jokių pridėtinių skonių, bet kvapas ir skonis labai geras. Aš labai vertinu natūralumą, tai man ir kvapas be prieskonių labiau patinka. Buteliukas tamsaus žalio storinto stiklo, šonuose su įspaudais pirštams, kad patogiau laikyti būtų, žodžiu viskas apgalvota mūsų patogumui. Pilant į šaukštelį, niekas nevarva per kraštus.

Vaikui šie žuvų taukai taip pat labai patiko. Vakare paprašė dar ir net nuliūdo, kad galima tik kartą per dieną po šaukštelį. Tad dabar jau kelintą vakarą iš eilės vis primena, kad gal jau laikas gerti žuvų taukus?

Bandysime, gersime ir būsime sveiki. Juk tai tradicinis būdas pasirūpinti savimi!