Testuojame KLAR produkciją

Testuojame KLAR produkciją

26. Nov 2019, 10:02 ikke ikke

Dėkoju MK už galimybę išbandyti šią produkciją, kuri tikrai nenuvylė! 

Auginant  vaikus ir stebint, kiek daug chemijos ir nenatūralumo yra maiste ir visur kitur aplink, norisi paieškoti kažko draugiškesnio žmogui ir aplinkai. 

Kurjeris pristatė dailią dėžutę, kurioje  3 buteliai - vonios valiklis, skalbimo priemonė bei klozeto valiklis. 

Iškart akį patraukė švelnių spalvų etiketės - rožinė bei žydra. Labai nemėgstu ryškių, į akis krentančių pakuočių, nes mano nuomone, kai prekės "vidus" nekoks, bandoma pirkėją patraukti per ryškias etiketes. Dažnai rinkdamasi ekologišką produkciją žiūriu į ženkliukus ant pakuočių, tad čia pastebėjau ženkliuką su užrašu "Vegan", kas reiškia, kad produkcija tinkama veganamas ir yra saugi aplinkai. Taip pat internete perskaičiau, kad pakuotė gaminama iš 100 % perdirbto plastiko.

Visų pirma testavau skalbimo priemonę. 

Kamštelio talpa 40 ml, tad tiek ir naudojau skalbdama savo vaikų rūbus.

Kokie skalbimo testavimo rezultatai? Tik teigiami. Drabužiai švarūs, neturi stipraus kvapo, dėmės pašalintos. Viskas puiku :)   Įprastai vaikų drabužiams skalbti mes naudojome Neutral arba Bobas skalbimo miltelius, tad manau nuo šiol bus galima šią priemonę taip pat įsirašyti į favoritų sąrašą.

Toliau bandėme klozetų valiklį.

Prisipažinsiu, iki šiol vis dar naudojome neekologišką valiklį, pvz, Harpic arba Domestos. Kiekvieną kartą valant klozetą riečiasi nosis nuo chemijos ir chloro gausos, nors rezultatas viską atperka. Išbandžius Klar valiklį likau labai labai maloniai nustebinta, kad nesijautė tos baisios chemijos, o maloniai kvepėjo agurkais. Užpurškus valiklio ir jį po kiek laiko nuplovus, rezultatas tikrai nenuvylė - klozetas vėl buvo švarus.

Vonios kambario valiklis buvo trečioji dovana. Tai taip pat puikus produktas. 

 

Šis produktas padėjo nuvalyti didžiąją dalį namų. Valiklis neturi stipraus kvapo, maloniai kvepia agurkais ir rasakila, o veikia gerai. Jis nėra kenksmingas, todėl nebaisu valyti namų, kuriuose laksto vaikučiai. 

Koks mūsų vertinimas visiems produktams? Tikrai tik geras. Ekologiškos priemonės tikrai ne visada būna veiksmingos, jų reikia naudoti daugiau, bet ši taisyklė negalioja Klar priemonėms. Jos tikrai veiksmingos. Produktų pakuotės patogios naudojimui, turi aiškias etiketes ir instrukcijas, tikiuosi greitai jas pamatysime ir didžiųjų prekybos centrų vitrinose.